Adresa v adresnim radku

http://ad.wz.cz/ad.cgi?gid=39&t=top&i=428&type=iframe
Nechci se opakova, ale mohl by se někdo kompetentní vyjádřit proč se vkládá tahle adresa do adresního řádku zpět?
asi nechapu tvuj dotaz, ja zadny problem nemam
Skus blíže popsat svů probém a někdo ti třeba poradí.
Když při procházením TÍMTO fórem najedeš kursorem myši do levého horního rohu na tlačítko zpět , tak se tam jako adresa odkud jsem přišel zobrazuje uvedáná url, tak že když se chci dostat tam odkud jsem přišel můsím kliknout zpět dvakrát nebo si vedle otevřít historii a url přeskočit. Tak myslím že jsem to vysvětlil dost jasně.
Tento problém jsem nikdy neměla. Není to spíš chyba prohlížeče?
Teda nevim jak v ostatních prohlížečích, ale v IE mi to dělá doma i v práci, tak mím počítačem to nebude.
Máš pravdu, v IE mi to dělá taky, tlačítko zpět mě vůbec nevrací zpět, nedělá vůbec nic (a je tam vidět tebou zmíněná adresa). Ale ve FF tento problém nemám a ještě před časem jsem nic takového nepozorovala ani v IE. To mi teď ale připomnělo, že pár dnů už mi to Zpět nefunguje ani v Konqueroru a musím klikat na Diskuze, abych se dostala na úvod.
Zřejmě je to proto, abyste se necourali fórem sem tam a četli jen to, co je podstatný... Jinak já používám taky FF, takže zpět funguje bez problémů.
To si děláš doufam srandu, že bych jako nemohl procházet jednotlivé přízpěvky a směl se podívat jen na jeden a pak zavřít prohlížeč. Taky nevím co je pro tebe podstatné a co ne, co člověk to názor.
Já mám naistalovány EI, FF i Operu, používám je střídavě (demograticky). Taky se snaží skripty které tvořím ladit tak, aby vypadali a fungovali ve zmíněných prohlížečích stejně.
Samozřejmě, it was a bad joke... :o)))
Je zajímavé že si někdo z administátorů dá práci aby můj dotaz přejmenoval, ale aby se k tomu vyjádřil tak to ne.
To bude nějaká fikaná bezpečnostní záplata v IE.
Prostě dokonalý prohlížeč. Ale věřím, že se tam dá někde nastavit, aby tohle fungovalo. Už jsem na to narazil jinde. Z bezpečnostních důvodů se dá zakázat (a asi je zakázáno) odesílání referera. Někdy se mi stalo, že se maže i historie navštívených stránek. Vše z bezpečnostních důvodů. Takže zkuste prolézt nastavení IE a někde tam určitě najdete nastavení, po kterém se činnost tlačítka zpět opět stane smysluplná.
Prostě prima prohlížeč. A jak praví chlapci z MS: "This is not bug, this is the feature."
Marku, jde o to, že se to děje jen na wz fóru (aspoň u mně teda), např. na jpw fóru je všechno oukej. (u mého Konqueroru bude chyba jinde, tam mi nefunguje back nikde :-/ )
Spíš to vypadá podle adresy na nějáké přesměrování wz.cz . V jiném příspěvku psal někdo že mu to dělá i v Opeře.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=42607&t=42607
Něco jako klikněte na ikonu sponsora.
Já mám zkušenost, že u některých příspěvků se to děje a u některých ne. V stejný čas na stejném počítači. Prostě některý příspěvek lze vrátit a některý ne.
Tak to mám radost že nejsem sám
Však už se mnou jsi v tom nebyl sám ;-)
To vypadá na problém s reklamou. Vypnul jsem v konqueroru javascript a už to šlapalo jak má.
Tak to už jsem uplně v klidu.
AD.wz.cz souvisi s reklamou... objevujeme Ameriku...
Nemám nic proti reklamě, která je v podmínkách, ale tohle je jaksi navíc, ale jestli se někdo kompetentní vyjádří v tom smyslu, že je to potřeba pro lepší financování wz.cz, tím i zlepšení jeho provozu, tak už o tom nebudeme mluvit.
to jsem nerekl (a ani to podle mne neni pravda), jen me prekvapilo, ze se tady pise "asi to souvisi s reklamou", kdyz kazdy, kdo nekdy koukne do sveho zdrojaku na WZ vidi, ze ad.wz.cz souvisi s reklamou...
2Non_E: Diky za tip. Vypnutim javascriptu problemy zmizely. Pouzivam Operu9 a tam je problem, ze musis klikat dvakrat na zpet.
To mě bylo jasné od začátku, že to souvisí s reklamou, ale co s tím dál? Já si nebudu furt něco vypínat, to bych si za chvíli mohl stránky prohlížet rovnou v textové podobě.