proč jsou mý stránky už podruhý zrušený?

Mám tak trochu problém s tim,že sem se sem nově přihlásila,to všecko proběhlo v pořádku, přes ftp server sem si nakopírovala všecko, co sem potřebovala, reklamu si správně umístila na index a tak. Všecko fungovalo. A najednou po pár dnech nejsou stránky nenalezený. Ok, celej postup opakuju podruhý akorát s jinou adresou..Hm, to celý se zas opakuje. Vše funguje, po pár dnech mi účet nefunguje. Mám už jedny stálý stránky,který mi tu fungujou snad už dva roky,ale teď sem sem potřebovala další. Ale nic. Ráda bych se zeptala,jestli někdo nezná důvod,protože mě to lehce vytočilo ;) díky ..
Nikdo ti tady neřekne přesný důvod, proč se to stalo. To ví jen admin. Jediné na co tě odkážeme, je znalost a dodržování podmínek zdejšího hostingu.
prohlížej lidi soubory,který člověk uploaduje? :))
Pokud na ne mas odkazy tak ANO, pokud na ne odkazy nemas a mas je tam jen ulozene tak misto na webu vyuzivas jako skladiste souboru a to vede k okamzitemu smazani celeho webu. Jestli je to tenhle pripad tak ti to smazli kvuli tomu...
no,tak možná kámen úrazu je v tom,že sem si tam natahala hudbu a pak pod odkazama sem ji šířila dál..a v podstatě na indexu měla jen reklamu. jenže pořád mi to nepřijde jako trestný =))
>>že sem si tam natahala hudbu
Jakou hudbu? A co třeba porušování autorských práv?

>>na indexu měla jen reklamu
A co odkazy na soubory, který máš na webu? Jestli tam žádný nebyly, tak se to dá označit za skladiště.

Podle toho, co říkáš, se mazání nedivím.
klid, autorský práva sem snad ani neporušila =)
hm..dobře dobře.
Já jsem úplně v klidu. Jen se ptám, co to bylo za hudbu.
vlastní tvorba s bratrem ;)
No pak by to mohlo být to skladiště. Jestlis měla index jen s reklamou a nějakým textem a nebyly tam i odkazy na tu hudbu-pokud možno na všechny hudební soubory.
nj,přesně tak to bylo..text,reklama a nic víc..žádný odkazy.oki,dík, nějak mi to nedošlo :)