stránky v programu Microsoft Office Publisher

Mám dotaz - vytvořila jsem si stránky v tomto programu, uložila jako html, nahrála do systému s veškerými soubory,ale stránky mi nejdou..neví někdo, čím to je? prosím na mail..Děkuju!
1. Co znamená "NEJDOU"? To je jako bych řekl "nejede mi auto, neví někdo, čím to je?".

2. Publisher NENÍ vhodný pro tvorbu stránek. V tom hrozném kódu se nikdo hrabat nebude, aby našel chybu.

3. Zeptala ses ve webovém fóru a žádat odpověď na email je zcela mimo.
<HTML>Obrázky musíš mít v adresáři index_files.

Odkaz na file:///C:/Documents%20and%20Settings/Stanislav%20Menou%9Aek/Dokumenty/MOJE/++web%20Sparca++/new/Home.htm je špatně, přečti si <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16">FAQ</a>.

S tou úvodní stránkou pozor na porušení podmínek zobrazování reklamy.

A samozřejmě viz zbi + přidávám, že tu je Hledání.</HTML>
S publisherem jsem na tom naprosto stejně , můj první pokus o vytvoření stránek v Publisheru ( html bych asi nezvládla - jsem naprostý začátečník -a jiný program jsem k dispozici neměla ) skončil jako u Veroniky . Načtená je jen první stánka , nezachovaný barevný formát , obrázky nejsou( pouze x) a když si je chci zobrazit ve správci souborů na serveru ,- tam mají název image_"...." .png , dostanu hlášku , že obr. nebůže být zobrazen, protože nebyla imprtována vhodná grafika . Nefungují odkazy a vlastně nic .
Při uložení publikace v Publisheru jako html se vytvoří adresář se všemi soubory , zkoušela jsem nahrát celý adresář , i soubory samstatně a ani ťuk Takže jsem došla k názoru , že čas strávený nad tvorbou stránek v Publisheru byl čas ztracený .
jsem na tom stejně....
Nedávno jsem tu připspívala ohledně funkčnosti webových stránek vytvořených v Publisheru.

Podařilo se mi je zprovoznit , hlavní zásady jsou :

1. všechny stránky pojmenovat v " Nástroje" - "možnosti webové stránky" - "Publikovat na webu" : do tohoto políčka je třeba zadat název stánky ( přípona html je za políčkem ).
Předesílám , že první( úvodní ) stránka by se měla jmenovat jndex.htm , nebo html
2.
V dalším nastavení "Možnosti webového serveru" záložka "web" se zašktrávají 4 možnosti (povolení grafiky png , uspořádání podpůrných souborů do složky , povolení přírůstkové publikování a stahování grafiky pomocí VML)

3. právě ta první stránka index..... je samostatně a všechny ostatní soubory včetně dalších stránek budou v adresáři "index_soubory " , který se ti vytvoří při zpracování publikace v nabídce " Soubor" - " Publikovat na webu" .

Snad jsem to popsla srozumitelně .


A nakonec jsem dopadla tak , že sedla k učebnici a začala tvořit stránky v html....... , připadala jsem si jako prvňák , který se učí psát :-))

........PROTOŽE stránky vytvořené v Publisheru byly hrozně těžkopádné . Myslím že pokud se v něm tvoří webové stránky tak maximálně třístránkové s minimálním obshem
No to ste ma teda potesili. Najskor som sa natrapila s Publisherom a teraz zacat znovu.
radim stiahnut nejaky normalny html editor ako napr. http://www.nvu.com/index.php alebo http://www.namo.com/downloads/ alebo http://www.websitex5.com/en/ http://www.viennasoft.at/index.htm asi ich bude vela, ktoré sa dajú stiahnut z internetu...