pořád odpadám při práci se systémem

dobrý den,potřebuji poradit -dám si správce souboru a jsem v tabulce na vkládání a jakmile chci něco vložit,tak se mi ukáže :
Nemohu se přopojit k serveru eurona.wz.cz:21 s uživatelem eurona.wz.cz
Zkuste to znovu ...

ovšem ne pokaždé,třeba nahraji jeden obrázek a druhý už mi nejde.Co s tím? Pokaždé se musím znova přihlásit na FTP
<HTML>Zkus spíš ftp přes nějakého klienta, viz faq.webzdarma.cz.</HTML>
má nainstalován IW FTP Client, a když se připojím tak se začne něco vkládat a nebo mi to napíše Vzdálený systém odmítl přihlásit uživatele.
Zdravím mám stejný problém
ftp mi to ukazuje prázdnou složku a na serveru po načtení dvou obrázků píše : Nemohu se přopojit k serveru stonozky.wz.cz:21 s uživatelem stonozky.wz.cz
Zkuste to znovu ...

díky za odpověď Robert
taky mam problem s ftp serverem... porad to pada, ma problem s pristupem k souborum a operacemi s nimi a celkove vypada wz.cz posledni dobou hodne nestabilne..
Ja nemám problém s FTP-čkom vôbec, používam TC. . hmm, ale dáku tu nestabilitu tu veru pociťujem. . . urobil som si fotogalérie vo flashi a niekedy sa mi ani nenačítajú, musím stránku zaktualizovať :-(
Dobry den...Take mam problem se stabilitou pri FTP Uploadu. Uz asi 4 dny nemuzu nic "nahodit" na sit :( ! Pouzivam FTP klienta TC
<HTML>2all: nejlepší by bylo dát sem ftp log.</HTML>
Oliveti: zkus: http://www.brizolit.cz/
Je to hrozný, pořád to padá. Člověk tam nestihne dát skoro ani dva malý kB souborky, natož pak třeba fotku :((( a admini s tím nic nedělaj, hlavně že jim to jde. Já se připojuju přes Salamander 2.5 a stíhám jeden soubor, přes IE 7 někdy i tři, ale je to fakt málo. Šílená nestabilita :(((((((((((((((((
Lukáš(wrbka.wz.cz):
"Je to hrozný, pořád to padá." jo je to hrozný, ale WZ na vině nebude, protože kdyby jo, tak to padá všem a třeba mě to nepadá. Tak čím to je? Hm? Ano, správně, problém bude někde mezi tvou židlí a servery WZ.

Ale hlavně že si můžeme zanadávat na cizí, že?
také bych se přikláněl k tomu, že problém je širší než jen to, že za to může server. Z vlastní zkušenosti znám takové připojení jako je výše popisované a také úplně bezproblémové
např. http://ds.mysteria.cz/wcftplog-050607.txt
na svou stranku se vubec nemuzu pripojit z TC (unknown host), dokonce ani pingnout, obcas se dostanu na hlavni server, ale opravdu jsem jeste nic neuploadoval.
Nevidel bych to jako nadavani na cizi, nekde to uzky hrdlo asi bude. Na me zidli to nejspis nebude, linky tady jsou pruchozi taky, takze to bude nekde okolo prahy.
Sorry Tome, nejmas nejspis pravdu.
jom: "Sorry Tome, nejmas nejspis pravdu." ale mám ...
schválně: pokud by byl problém s FTP na serverech WZ, tak by ten upload nešel nikomu, ale třeba já, ds a kupa dalších s tím problémy nemají. Neříkám, že se nestane, že by čas od času nějaký výpadek na WZ nebyl, to ne, ale problém s uploadem bude někde jinde než na WZ.
Tudíž se naskýtá jedno řešení: hledat problém.
1) zkontrolovat nastavení v TC [host :: jom.wz.cz; heslo::tvoje_tajne_heslo; user::jom.wz.cz;pasive_mode::on]
2) pokud to pořád nejde a nedá se ani kontaktovat, tak:
 2a) zkontrolovat nastavení Firewallu
 2b) zjistit, jestli jsou porty 20 a 21 povolené na mé síťi (domácí síť, poskytovatel, ...)
 2c) trasovat spojení a zjistit kde se pakety ztrácejí.

Takže jak říkám:
vzhledem k tomu, že některým to jde a některým to nejde, když všichni máme stejné podmínky, znamená, že na WZ to funguje a problém je mezi uživatelovou židlí a servery WZ.

No aby jsi mi věřil:
Odpověď na dotaz telnetu (telnet manual.wz.cz 21)
220 ftp server ready
421 Login Timeout (25 seconds): closing control connection.

Odpověď na dotaz telnetu (telnet jom.wz.cz 21)
220 ftp server ready
421 Login Timeout (25 seconds): closing control connection.
to Tom: ale ja jsem snad nenapsal, ze problem je s ftp na wz, nebo jo? Ja tvrdim, ze misto kde se ztraci pakety(?) neboli je pretizeny, je na strane WZ!
Vsechny popsany ukony jsem (samozrejme) udelal (zkusil), snad jeste nejsem tak uplna troska. Proc si myslim, ze je problem s WZ jako celkem? Nemuzu se prakticky pripojit ani pres http - waitstates jsou v az v desikach sekund!
trasovani ma stejny problem jako ping - nenajde vubec host...
Znovu dodavam, ze mam povoleny prakticky vsechno (mam na mysli nastavenej firewall, porty a zkousel jsem jiny servery vcetne ftp). Navic me to nejede jak z prace, tak z domu.
Navic dodam, ze to obcas (omlouvam se za nepresnou kvantifikaci) naskoci, napr. tak dvakrat za hodinu se pres http pripojim ke spravci souboru, dokazal jsem vicemene smazat starej obsah sve stranky, ale uz jsem nedokazal nahrat novej ;-). Taky jsem jednou zacal trasovat a opravdu jsem se ztratil nekde u wz (trasoval jsem nekam na i.wz.cz, kde to presahlo time).

Ja to zkusim vecer, treba je neco na propojeni paternich siti.
>> Ja tvrdim, ze misto kde se ztraci pakety(?) neboli je pretizeny, je na strane WZ!
No jo, jenze to je uplne to sami, jak rikal Tom hned na zacatku. Kdyby byl problem na strane WZ, tak by to nefungovalo VSEM. Jenze ono to jede. Takze bych to skutecne nehazel na WZ.

I kdyz posledni dobou WZ neni nejak ve forme. Monitoring hlasi skoro kazdy den minimalne jeden 10 minutovy vypadek (http://statistiky.monitoring-serveru.cz/tomik). Ale to jsou drobecky. Ted momentalne web jede bez problemu.
jo, tak uz to mozna mam. Nehlida si nahodou WZ pristup z domeny cz nebo SK? To by vysvetlovalo mnohe :-).
Stejnej pristup jsem zjistil i na ic.cz, volny ode mne ani neprijima maily :-), vraci me je s dodatkem, ze jsem nejspis spammer :-D. Takze to mozna bude tim, ze sedim na jine domene... Cili rasova diskriminace? lol
Taky mám problém s ftp. Nemůžu už delší dobu aktualizovat své stránky. Jakoby se to spojilo, ale pak se to sekne (zřejmě při načítání obsahu mých stránek) a nato se přeruší spojení.

Connect to: (07.07.2008 19:59:02)
hostname=18wospttm.wz.cz
username=18wospttm.wz.cz
startdir=
18wospttm.wz.cz=88.86.113.136
220 ftp server ready
USER 18wospttm.wz.cz
331 Password required for 18wospttm.wz.cz.
PASS *
230-Access granted for 18wospttm.wz.cz.
Last login on 2008-07-07 19:58:15 from 81.91.213.226.
230 Quotas: using 11204.00 of 512000 KB (2.19% used)
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Features:

zkoušel jsem více ftp klientů, nastavování firewalu, atd. ale bez úspěchu.
Z jiného počítače (i jiné sítě) se tam dostanu bez problému. Můj poskytovatel netu hlásí vše O.K. Tak co s tím?
Aktualizace tvých stránek? Já tam vidím http://i.wz.cz/403.html