Vyhledavace nenajdou nic o mych strankach

Zdravim..zkousel sem jestli vyhledavace najdou alespon nejakou zminku o mych strankach: http://www.photobanan.kvalitne.cz/ a jedinej google po zadani kompletniho nazvu nasel, samozrejme s reklamou na wz.cz...nevite jak je mozne, ze kdyz napisu cokoli, co na strankach mam, tak to vubec ale vubec nic nenajde?
bude asi tím, že na tvůj web nevede jediný zpětný odkaz (kromě těch pár tady ve fóru), takže google o existenci tvého webu ani neví.

http://www.google.com/search?hl=cs&client=opera&rls=en&hs=4Hm&q=photobanan.kvalitne.cz&btnG=Hledat&lr=

» zkus nejdřív http://www.google.com/addurl a pak se pusť do shánění zpětných odkazů (síť spřátelených webů, katalogy...) zaspamuj třeba nějaký blogy svýma komentářema (ale neříkej, že jsem tě navedl) ;-)

a pak se pusť do SEO optimalizace svýho webu. nevidím totiž u tebe žádnou sémantiku, žádná klíčová slova, na která by si vyhledávače nalákal.

nemáš tam titulek, žádnou normální strukturu nadpisů, žádné sémantické značky (em, strong, cite...), klíčová slova...

a co je největší problém, jsou ty rámy. pokud vyhledávač něco najde, bude to s nějvětší pravděpodobnosti nějaký vnořený soubor, který samozřejmě nebude obsahovat žádnou navigaci. a jak robot, tak uživatel se nedostane nikam dál.

mrkni na:
firstpage-profitux.cz (jak na web bez rámů)
seo-servis.cz
www.semantika.name
<HTML>http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?60</HTML>