Správa souborů

Dobrý den, mám problém s přístupem k soborům.

Nefunguje ani FTP ani webové rozhraní.

FTP píše chybu 530 neplatný login. a přes webrozhraní to píše "nemohu se přopojit k serveru..."

Login by měl být správný, obávám se že chyba je na straně webuzdarma, prosím o vysvětlení.
taky mi to někdy nefunguje, ale vždy pak funguje připojení přes program total comander. Stáhni si ho (např. jaja.unas.cz/totalcmd.zip ), dej nahoře, odklikej případný chybový hlášky (stejně to bude fungovat), klikni nahoře na "NET", potom na !new connection", vyplň addresu webu a dole odškrtni políčko "anonymous connection", nebo tak něco a dej OK. Pak se to zeptá na uživatelský jméno a pak i heslo. Mělo by se to připojit a fungovat.
Tak tenhle problém mám taky přes FTP klienta mi to píše taky chybu loginu a na webu se nemohu připojit. Zkoušel jsem i změnit heslo,ale nejde to.
<HTML>Co vyplňujete jako hostitele? Jestli něco jako ftp.wz.cz, tak to je blbě. Musí to být název vašeho webu, tedy ipavlos.wz.cz či rozhodci-tp.wz.cz.</HTML>
ad. Total Comander – mám, používám, bezvadně vše fungovalo, ale z ničeho nic přestalo fungovat, nikoli však mými velice prostými uživatelskými zásahy, ale zcela jistě zásahem ze stran webzdarma!

ad. nastavení - vše vyplněné mám správně ipavlos.wz.cz heslo správné.

chyba je zcela jistě na straně webzdarma
dlouho mi ftp fungovalo pres totalcommandera, ale najednou nic. a psalo mi to ze mam nespravne heslo a jmeno. Jak jsem se tu jiz docetl, tak jsem se kouknul do mojeho nastaveni a mel jsem tam hostitele ftp.wz.cz, zmenil jsem to na jmeno.wz.cz a je to OK.
<HTML>2Pavlos: takže to máš takto? (musím se ptát, nedal jsi sem log ftp):

hostitel: ipavlos.wz.cz
uživ.jméno: ipavlos.wz.cz
heslo: *</HTML>
hostitel: ipavlos.wz.cz
uživ.jméno: ipavlos.wz.cz
heslo: *

ano přesně tak to mám vyplněné... v tom chyba prostě není
<HTML>Zkoušel jsi i jiného ftp klienta? Diakritiku v hesle náhodou nemáš?</HTML>
Mě teda totalcomander funguje, ale střídavě s normálním připojením. Vždy jedno nefunguje, ale vždy jedno funguje.
Potřebovala bych poradit... když chci přidat fotky do adresáře, píše mi to, že je adresář prázný a fotku mi to tam nepřidá :( Netuším proč, ještě nedávno to normálně šlo...
<HTML>2Marťa: a ftp jsi zkoušela? Viz faq.webzdarma.cz. Zdejší správce souborů není zrovna nejspolehlivějším nástrojem na náhrávání souborů.</HTML>
Nezkoušela...jsem v tomhle dost mimo :( ale kouknu na tu stránku.. dík!
Problém vyřešen :

Připojím se přes Total Comander, pouze a jedině s touto konfigurací :

hostitel : ftp.ipavlos.wz.cz
jméno uživatele : ipavlos.wz.cz
heslo : *
já se připojím i s:

Connect to: (14.06.2007 16:31:13)
hostname=ddd.ds.mysteria.cz
username=ds.mysteria.cz
startdir=
Thalia: Ještě jednou díky za radu s tím ftp, přes to to funguje! jen mám ještě jeden (asi stupidní) dotázek - co to znamená Stahovat na pozadí (separátní thread)?
Marťa: to znamena, ze se vytvori dalsi ftp spojeni, kterym se ten soubor stahne, takze v puvodnim spojeni muzes dal pracovat. v praxi to vypada tak, ze se ti objevi nekde dalsi okynko, ve kterym se stahuje, zatimco ty muzes normalne s ftp dal pracovat a nemusis cekat, az se ti ten soubor stahne.