"Pomocník při správě webu"

Chtěl bych se zeptat, zda je nějak možné přidat k jednomu účtu druhé uživatelské jméno, pod kterým by se dalo nahlídnout do správce souborů na účtě - "pouze pro čtení".
Jedná se mi o to, že jsem správcem oficiálníc farních stránek (www.my-nasefarnosti.wz.cz) a teď mi s tím chce pomáhat jedna holčina... Její pomoc velice ocením, ale nechci aby měla možnost dělat sama na webu nějaké změny - jen bych ji chtěl umožnit přístup k souborům, na účtě, aby mohla nahlížet do vnitřní struktury webu - kdyby měla možnost přepisovat soubory, nahrávat nové atd. byl by v tom potom pořádný zmatek...
Chtěl bych, aby si mohla kdykoliv potřebné soubory stáhnout upravit a poslat je mě a já bych to pak po svém zvážení teprve na web přidal...Chci nad tím nít kontrolu;-)
Nevíte někdo jestli se to dá nějak vyřešit?
Přidat práva dalšímu uživateli nejde.
Z podstaty internetu, v případě stránek jako jsou tyto - statické a v rámech (předpokládám, že je to tak) - platí, že práva "pouze pro čtení" mají všichni na internetu

Pokud jede o úpravu obsahu stránky tak se zdrojový kód dá zobrazit a zkopírovat přímo z prohlížeče

Statické stránky lze stáhnot k ofline prohlížení programy, kterým se říká download manažéry - dokáží uložit stránky v takovém stavu jako jsou na webu.

To, že zmíněná holčina vytvoří novou stránku třeba pro stránku:
http://my-nasefarnosti.wz.cz/Fotky.htm
by neměl být žádný problém

Ostatně stránky by se měly tvořit na lokálním disku a na web jen kopírovat, pak se problém, na který je dotazováno mění na problém synchrozice obsahu dou adresářů na dvou počítačích - Wz se toho neúčastní
řešením by mohl být redakční systém. nevím jak RS2, ale například wordpress má možnost více správců, ty jim v administraci nastavíš práva, a například když napíšou článek, ty ho před publikací musíš schválit.

se změnou souborů, či stylů by byl možná větší problém, ale fotky uploadovat jdou, a pro k tvému účelu nezbyde stejně nic jiného, než si vytvořit administraci webu (která v budoucnu hodně ušetří práci) :)
To ds: Tohle všdchno vím-ale já potřebuji, aby mohla nahlížet přimo na soubory a složky uložený příme na serweru WZ (aby viděla i podpůrné soubory-např. styly.css, nebo třeba i soubory, na které na stránkách nikde není odkaz-zálohy "vzrových stránek", soubory kreré zde jsou teprve připaveny prezentaci na webu atd...)
přes přímou administraci wz to bohužel nepůjde. buď ji budeš věřit, a dáš heslo (mimochodem, kdyby ti ho změnila, můžeš si nechat zaslat nové na mail), ale lepší bude druhé řešení:

tedy jediná možnost, jak jsem již říkal, je vytvořit si vlastní administraci. ať již formou redakčního systému, tak třeba jen zaheslovaný skript, který by uměl procházet složky a soubory uložené na serveru.

třeba něco jak mám já: http://djchemo.wz.cz/www/admin.png