Chtěl bych vložit plovoucí rám, ale nezobrazuje se mi.

Dobrý den, chtěl bych na své stránky vložit tento plovoucí rám, ale nejde mi to . Můžete mi prosím poradit, v čem je problém? Ani se mi nezobrazuje ve zdrojovém kódu v on-line versi. Děkuji za odpověď.

<iframe id="betandwinad" name="betandwinad" src="http://adserver.itsfogo.com/default.aspx?t=f&v=1&zoneid=30741" framespacing="0" frameborder="no" scrolling="no" width="468" height="60" allowtransparency="true"><ilayer width="468" height="60"><layer src="http://adserver.itsfogo.com/default.aspx?tli&v=1&zoneid=30741"></layer></ilayer><nolayer><a href="http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?t=i&v=1&zoneid=30741" target="betandwin"><img src="http://adserver.itsfogo.com/default.aspx?t=i&v=1&zoneid=30741" border="0" alt=""></a></nolayer></iframe>
>> Ani se mi nezobrazuje ve zdrojovém kódu v on-line versi
no tak to bude ten problem
Aha, už jsem asi částečně přišel na to, kde je problém. Na mém počítači se ten banner nezobrazuje ani v Internet Exploreru ani v Mozilla Firefox... nicméně, když jsem svou stránku zkoušel otevřít na notebooku, banner zde normálně v pohodě byl. Zřejmě bude problém asi v nastavení prohlížeče. Náhodou někdo nevíte, čím by to mohlo být? Díky moc. Jsem vděčný za každou připomínku.