Upload

Čauky. Mam problem s uploadováním souborů na server. Normálně vyberu soubor z mé složky na PC stránka se aktualizuje jakoby něco přidala, ale soubor, který jsem nahrál tam NENÍ!

Co s tím?
nejsi sam, takovych lidi sou tisice, admini na to proste kaslou
kua ze by s tim neco delali? potrebuju si rychle neco uploadnout a nemuzu
kua a ze by jste se konecne naucili zachazet s FTP? moc prace co? nadavat je jednodussi
kua :o) .... problem je v tom, ze nekteri provideri blokuji port 21 z bezpecnostnich duvodu ... specialne kyslik i radiokomunikace ... takze cele FTP je na dve veci .... a lidi se pres nej na WZ nedostanou .
>> ze nekteri provideri blokuji port 21 z bezpecnostnich duvodu ... specialne kyslik i radiokomunikace

co prosim? na to si prisel kde? jaky bezpecnostni duvody?


PS: jestli mas problem s pripojovanim na FTP, zvol pasivni rezim prenosu, pripadne si nehraj s nastavenim routeru v modemu kdyz to neumis
já nechci nadávat a nedělám nic jiného než se snažím naučit a připojit přes ftp - dostala jsem se až k tomu že nemám přístup k zápisu souborů - našla jsem i jak problém řešit - jenže náš admin to má zabezpečené a nemůžu si zápis povolit - co těd? jsem laik a už mě neba týden se snažit naučit něco co bych nepotřebovala kdyby to tu fungovalo ! jsem pěkně nasraná a to si piš že nadávám jak křeček , když nemůžu aktualizovat web
>> dostala jsem se až k tomu že nemám přístup k zápisu souborů - našla jsem i jak problém řešit - jenže náš admin to má zabezpečené a nemůžu si zápis povolit - co těd?
popsat lip problem, zapis ceho kam, jak to chces resit, co je kde jak zabezpeceny, jaka je chyba
Mě by zajímalo, kdo vymíšlí ty pitomý žvásty o blokování portu 21 z bezpečnostních důvodů?

Spíš bych to viděl na špatné nastavení firewallu nebo podobného svinstva co je nainstalovaný v PC a neschopnosti uživatele to napravit.
No a pokud by to náhodou byla pravda, tak to není kvůli bezpečnostním důvodům, ale kvůli debilitě pracovníků providera. Já jsem za svůj život vystřídal minimálně deset poskytovatelů a ještě jsem se nesetkal s tím, že by porty 20 a 21 blokovali. Pokud by se stejně nějaký takový našel okamžitě bych providera kontaktoval ať to povolí, jinak ruším smlouvu a jdu ke konkurenci.

Hooligan: "náš admin to má zabezpečené" a co má jako zabezpečené? Pokud jsi se dostala na FTP, tak nic zabezpečneného nemá. Napiš, co přesně to hlásí za chybu a potom ti třeba někdo poradí...

Btw, pokud někdo přijde s tím, že ve školách to nejde, tak:
1) jsou prázdniny
2) ve škole se má člověk učit a nehrát si s kravinama :)
Pokouším se už snad týden aktualizvat obrázky na stránce ale marně. Lze se dostat přes FTP až po výběr obrázku otevřu jej ,objevuje se že se nahrává, pak naskočí hotovo ale na servru nic není.Nahrané položky se nemění.Co tam je se vymazat dá.Tak jsem blbej já nebo je něco se servrem. Z diskuze vidím že se tam asi někteří dostávají.Jak ale?Může někdo poradit?
No, jak vidím, tak tady je lidí s tímto problémem víc .. já mám problém hlavně v tom, že průběžne přepisuji svoje soubory - u normálních souborů mi to nedělá , ale u veškerých *.php se děje to, že se mi to při nahrání přes ftp nahraje ale velikost je 0 bajtů - zkoušel jsem to mockrát a nic. Dělo se tak vždy když jsem používal pro ftp Commander. Když jsem to nahrával přes tady to ftp tak to šlo .. sice jsem si u toho musel počkat, protože mi to během nahrání jednoho souboru napsalo asi 5x příhlášení selhalo - přihlašte se znovu, ale šlo to ... dneska to nejde ani takhle .. mám stránku, ale nemám možnost s ní něco dělat - praktické :)
No,tak poraď.Už mě nebaví znovu a znovu nahrávat opravený soubor.
A dík za radu.
no asi jsem další z těch co jim nejde vložit jakýkoli soubor už se o to pokouším asi týden ale marně.
<HTML>2alena: jak se o to pokoušíš? Jakou to píše chybu? Zkoušela jsi ftp?</HTML>
Mám stejný problém jako většina lidí co sem píše! Správce souborů nic nenahravá, přes ftp se nejde připojit. A tohle trvá už týden. Psal jsem email lidem co se o to starají a za 6 dní sem se nedočkal odpovědi. Začíná mě to pěkně štvát. Že mě to "dočasně" nefunguje to bych překousl, ale proč nikdo z odpovědných lidí není schopný napsat co je to za problém, kdy bude vyřešený a nebo pokud je problém u nás jak ho máme vyřešit. Pokud je to někde napsáno tak mi prosím napište kde.
¨Hlásška přenos selhal a to jedu pčes ftp.Pro ty chytrý lidi co tu tvrdeí že ftp tu funguje bez problémů deset pokusů a jeden vyjde.
Medical: Nejak nechapu tvoji vetu. FTP jede u mne bez problemu. PDF 1.9MB napoprve. Vetsi soubor nejde nahrat, jsem na hranici 50MB.

FTP klient ale taky nefunguje!

Momentálně dovolí pouze přepsat staré soubory, ale ne tam uploadnout nový!.... (a mám Quotas using 3216.00 of 50000 KB(6.43% used)!)