Neda sa stiahnut subor zo stranky

Ahoj mam taky problem ze som si nahral na web dva subory vo velkosti 7,5Mb a nedaju sa stiahnut zo stranky. Stahovanie sa spusti ale po po niekolkych sekundach sa samo uzavrie ako by bolo uz stiahnete ale vobec nieje stiahnute nic. Skusal som to aj na inych PC a jeden krat to stiahlo cele ale to bola velka rychlost stahovania Podarilo sa mi to este stiahnut cez downloadmanager. Tam som si vsimol ze sa po urcitom case stahovanie odpoji a zase pripoji tak to ide dookola, preto to downloadmanager stiane ale prehlidac si stym neporadi. KDE JE CHYBA?
http://zaweli-mojefoto.wz.cz/ sekcia Wallpapers (keby ste to chceli skusit).
Já je stáhl oba, bez problémů, 480-500 kB/s
Jiná věc je jestli to má cenu vůbec řešit, protože to admin stejně asi smázne kvůlivá spojování webů:
http://zaweli-mojefoto.wz.cz/
http://zaweli-omne.wz.cz/
http://zaweli-blog.wz.cz/
http://zaweli-hobby.wz.cz/
http://zaweli.wz.cz/
a pokud by to admin náhodou nesmázl tak je možná problém v tom, že do zahraničí je omezená konektivita, pokud tedy se to snažíš stahovat ze Slovenska
Preco nemozem mat viac stranok na wz? Wed kazda stranka je o niecom inom kazdasa specializuje na nieco ine to nieje ze mam jednu stranku trebars s fotkami a mam ju zaregistrovanu na viac uctov. Ja mam kazdu stranku o niecom inom any sa sa to tematicky nepodoba a su aj odlisne tie stranky vyzorovo (farebne).
ups pisal som to rychlo a su tam par gramatickych chyb.

Este by som dodal ze aj to asi potom nieje dovolene, ze ja mam stranku a dam tam odkaz na stranku mojho kamarata ktory ma tiez stranku na wz.
<HTML>Zavádějící jsou trochu názvy domén, teoreticky by se dalo tvrdit, že to spojování není. Ale z pouhého pohledu moderátora fóra:

- názvy mají stejný prefix (zaweli)
- ty weby jsou v podstatě o stejném člověku
- jsou provázané přímo z menu jako by to byly podstránky toho webu, ne z nějaké sekce "odkazy" apod.
- vzhled je totožný, odmyslíme-li barevné rozdíly

A konečně:

- ty weby by se daly naprosto bez problémů spojit do jednoho a bylo by to mnohem lepší

Takže co si mám myslet? Jenom se vymlouváš. Jenže spojování účtů nekontroluje robot. A správce serveru neošálíš ani neukecáš.</HTML>
No nevyhovaram sa, to by bolo asi posledne co by som chcel urobit. Snazil som sa dat vysvetlenie. "Takze co si mam myslet?" No co ti nato odpoviem mysli si uz co chces a urob to co uznas za vhodne. Viac ti ktomu nenapisem vysvetlenie som dal hore a ostatne je na tebe ci spravcovi. A nikoho som nechcel osalit ani ukecat.
<HTML>No dobře. Při nejbližší příležitosti mu o tvém webu povím.</HTML>