Nefungují stránky začínající na M (staré vlákno)

Dobry den,
Mám uplne stejny problem jako uzivatel arlen (morcezaldringenu.wz.cz)
, stranky se nezobrazuji- Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku. Na administrace sprava souboru to hlasi prazdny obsah, avsak ftp je normalne zaplnene, prosim o co se jedna? A kdy to bude opraveno? Diky
Mohl by nám prosím někdo odpovědět ? Docela dost mi záleží na tom, aby se stránky zase zobrazovaly, ráno jsem psala mail na podporu a stále žádná odpověď. Reklama se zobrazovala správně, návštěvníků mám také dost,...nejsem si vědoma, že bych porušila nějaké podmínky. Stránky se nezobrazují ani v Opeře, ani v Mozille Firefoxu. Díky za vyřešení nebo alespoň nějakou odpověď...
Tento problem ma uz vice lidi nez my dve, ja na svym webu zadny porno kradeny mp3 a programy nemam. Google mi ze dneska nehlasi ani jeden pristup (jak by asi taky, kdyz se stranka nezobrazuje, ze?) Ke 31.3 jsem mela pres 400 navstev a ja o ty lidi nechci prijit. Mohl by to prosim nekdo zacit resit? Fakt budu mrte vdecna.
<HTML>To nebude tím, prostě to vypadá, že je server mimo provoz. Co s ním je, nevím, to ví správce serveru.</HTML>
Mám úplně stejný problém...výpadek hlášený od 5 hodiny ráno...stránky stále neběží :-(...
Dekuju, uz to bezi
Opět to má několikahodinový výpadek...
U mne spíš už více jak 12ti hodinový, naposledy šly stránky otevřít včera v zhruba 17:19 a od té doby ani ťuk
Dejte to prosím už dopořádku....
Děkujeme
Dobrý den,
Taky mám tento problém. Už pár dní se stránky v prohlížeči nezobrazí. Ani jednotlivé obrázky. Přes FTP sobory na servru vidím, můžu je nahrávat i stahovat, ale přes správce souborů to hlásí prázdný obsah a přihrání souboru nefunguje.
Děkuji.
<HTML>2all: vypadá to na problém u wz u některých wz.cz domén začínajících na písmeno m. Admin byl upozorněn, je třeba se na chvíli obrnit trpělivostí a počkat, až se to vyřeší.</HTML>
Ahoj.

Asi to opravdu bude tím "m".
Mám mbhb.wz.cz.

Pokuste se to prosím vyřešit co nejdřív.
Dík
jo, uz to zase exlo, zacina me to pekne stvat. Vsimnete si te slusnosti, ale asi brzy vyletim. Protoze kvuli "m".....grrr jinak dekuju, ze se aspon tomu venujete.
stejné problémy.včera se to rozjelo a dnes to opět nejede.za celou dobu provozování webu(asi tři roky),jsem se s podobným výpadkem nesetkal.Co se děje?mfknm.wz.cz prostě nejde !?
Mám ten samý problém, už dva dny nefuguje můj web http://mafia-forever.wz.cz. Předevčírem to nešlo celý den a včera to chvíli jelo a teď zase nic.
Kdy můžeme očekávat úplné vyřešení problému?Je to v řádu hodin nebo dnů...?Děkuji...
Nevzpomínám si, že by se tady na fóru někdy objevilo odhadované zprovoznění nějaké závady.

Takže: Až to bude, tak to bude.
Hele Zbi, ty ses nakej chytrej.... Čéče, tvoje rady jsou fajne... ale v nasi kuzi nejses, stranka ti jede, takze tvoje rady tady nikoho neoblazej...
zbi: jak trefné...no jistě až budu mít doménu "k"dovíco.unas jako vy, tak budu taky psát ...Až to bude, tak to bude....
Chtěl jsem vám dát na vědomí, že se tady na fóru NEOZNAMUJE, kdy bude porucha odstraněna. Ať víte, na čem jste. Díky, že jste na mě hned tak vyjeli.

Já si na freehosting dávám jen málo významné projekty, u kterých mi nevadí občasná nefunkčnost. Důležité projekty mám na placených serverech.

Na druhé straně WZ má VELMI slušnou statistiku a problémy jsou vyjímečné. I na placených serverech bývají výpadky.
Jo, zbi, podekovani se prijima, hlavne, ze tys prvni vyjel, ale to je vlastne jedno:)

Jenomze mne je hochu zlatej, sladkejch 17 a zrovna nemam penize na placenej server. a ty tvoje..."malo vyznamne projekty"....hmm, ten muj tady na wz je docela dost vyznamnej a tak bych byla rada, kdyby to uz konecne jelo!
Monika: a ze jsem tak smely, jak velkou ti zpusobi ztratu nefunkcnost jeden den? rekneme v tisicich korun, at se to lip pocita. kdyz je tak vyznamny ten tvuj web. ;-)

chapu, ze je tvuj a mas k nemu urcity vztah a chodi ti tam lidi, ale ono tu vyznamnost je potreba brat trosicku jinak. ja osobne tu mam web jenom jeden, a kdyby jednou za rok tri dny nesel, tak je mi to celkem sumak - akorat budu mit na pocitadle o nejakych 120 min no. asi jsem neco nepochopil?

verte, ze admin ma k wz vztah a zalezi mu na tom, aby to tu fungovalo. jenze mu uz neni 17 a tak ma asi na prvnim miste zamestnani

ps prvni urcite zbi nevyjel
pps ne, ja jsem taky nevyjel
Tonik:
ale fuj, hned všechno převádět na peníze. Podle:

„Čau Liz!“ Pozdravil vesele Kuba. „Ahoj.“ „Jdeš k Suzettě?“ „Jo, asi jo.“ „Tak to já půjdu s tebou.“ Vybrali si stůl u okna. „Liz, proč se tak mračíš, když se směješ hrozně ti to sluší.“ Liz se začervenala a podívala se na Kubu a zdálo se jí, že teď, na chvíli nemusí myslet na Martina. „Co si dáme?“ „Třeba palačinky.“ Liz se při pohledu na smějící se Jakubovu tvář chtělo smát také. „Tý jo, to je dobrý.“ A Kuba se lehce dotkl Liziny ruky.

Se nepochybně jedná o zárodek uměleckého díla a tak ztráta kontaktu se čtenáři a a přestiže je nedocenitelná

PS: a i kdyby, to je přeci na WZ riziko podnikání
hele a videls tam ty saty, ta stranka nejni o storkach, to je takovy doplnek, nerikam, ze nejaky umelecky dilko, ale ja vyrabim saty do pocitacovy hry. A ty lidi tam chodej pro ty saty, jinak aspon vim, ze to jelo takze thanks.
jo a co ti je vlastne do toho, co tam mam. chodi mi tam 100-400 lidi za den a pochybuju, ze na tvou stranku s hodne mizernym designem dojde za den tak asi 10? No ted budes mit slusnou reklamu. Odhaduju te na zapskliho starika:) Tak mi nech muj web mym webem a jdi se starat o sebe, navic jak uz jsem rekla, tobe evidentne vse funguje, tak tu nezaclanej! znas vubec the sims 2? Ne, tak se neplet do toho, cemu nerozumis:)
<HTML>To jsme trochu odbočili od tématu. Na zmíněnou hru mám svůj názor, návštěvnost takových stránek těží především z toho, kolik lidí (a jaká věková kategorie a pohlaví) tu hru hraje. Jinak doufám, že to správce vyřeší... a doufám, že to nebude trvat týden.

<strong style="color: red">Pokud vám také nejde web a máte doménu, která začíná na m (ale na FTP vše vidíte), nepište sem - je to zbytečné, o problému se ví.</strong>


<small>Doufám, že to nedopadne podobně jako to informativní vlákno v sekci PHP, kam dneska zase nějaká lama napsala naprosto nesouvisející dotaz.</small></HTML>