Nefungují mi stránky

2Lama: k tomu není co dodat, jedině, že máš 100%ní pravdu. Web jsem měla (nejen já) bohužel téměř 2 dny nedostupný, a poté, co jsem dostala několik emailů, co se s webem děje, mi to nedalo a "upozornila" jsem na sebe...

Myslím si, že o tom, zda vstupní stránka podmínky splňuje nebo ne, by se dalo dlouze diskutovat, ale bohužel je nutné respektoval hlavné názor provozovatele. Text v současné chvíli skutečně obsahuje - a to nikoli jen "vstupte" či "pokračujte". Nejnavštěvovaní stránkou webu ale pochopitelně není, to je jasné každému. Ovšem v době, kdy jsem byla upozorněna, strana obsahovala jen grafiku a připomínka byla na místě.

Umístění reklamního banneru na všechny strany dole není tak snadné, jak se může zdát, u stránek, které používám přesné napozicování, se totiž nacpe nahoru - lze ho pochopitelně posunout - jenže pak si to zobrazte v IE, Opeře, Firefoxu.... a jdete do kolen.

Takže banner zatím umísťuju do novinek - kde to vypadá mj. otřesně a doufám, že to tak stačí. Dnes odjíždím, takže v případě, že to stále ještě v pořádku nebude, to mohu znovu řešit až v příštím týdnu.
Lucie: to s tou reklamou dole si myslím může být velmi snadné. Nastaví se vkládání na titulní stránce nahoře a jako soubor se uvede:
main_soubory/bottom.html
, do kterého se přidá značka pro umístění reklamy tak aby reklamy byla pod tím website made by: Mistress of Sorrow
A je to..., jak praví Pat a Mat

PS: jen se asi něco podobného musí přidat na index
Děkuju! Už mám z toho opravdu zavařenou hlavu :-) a tohle jednoduché řešení mě vůbec nenapadlo.