Nezobrazuje se reklama

Vyzkoušel jsem snad vše co šlo a přesto se na stránkách nezobrazuje reklama a nerad bych o stránky přišel! Neví někdo proč?
Tak nevím jak je to možný, ale problém je vyřešen, prostě se tam zase zobrazuje! HURÁ!

P.S.: asi zásah zhůry :-)
Stejný problém - změnil jsem index.html a robot nereaguje - reklama se neobjevuje.
Koukni sem: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?57 a sem http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Zkoušel jsem všechno podle toho FAQ a nic. Kdybyh si ten původní soubor nepřepsal, zkopíroval bych kód ručně, ale na to už je pozdě. Nešla by dát do administrace funkce Vložit reklamu?
Tak si na server nakopíruj prázdný soubor např. reklama.txt a naveď v administraci reklamu do toho souboru. Pak budeš mít svůj kód, který si můžeš vložit kam potřebuješ.
To tam můžu rovnou napsat index.html. To jsem taky zkoušel a nic. Nastavení reklamy v administraci ji nevygeneruje samo o sobě, to udělá robot a ten nějak zaspal. Navíc je zajímavé, že mám v infu za dnešek pět zobrazení banneru. Což je sice mnohem míň než počet přístupů podle počitadla, ale ten banner tam od včerejška není. Asi bude někde chyba.
To tam rovnou nemusíš psát nic - protože se do index. html ta reklama vkládá (jiným uživatelům než tobě) normálně.
Zkoušel jsem to a smazal jsem na doméně wz.cz index.html a pak jsem tam stránku zase uploadoval (samozřejmě bez reklamy). Reklama se do ní vložila... Předpokládám, že když bot našel moji stránku a bleskově ji zareklamoval :-) - tak by tobě mohl tu reklamu taky přihodit (třeba do reklama.txt) - protože s některými indexy prostě nekamarádí...

Zajímavá znaková sada charset=ISO-1450-1 :-)
Tuhle znakovou sadu tam dáva editor Bluevoda. Už jsem to změnil, ale problém s reklamou to neřeší. Mě to nejde ani do reklama.txt ani nikam jinam.
Já mám web na doméně wz.cz a tam vkládání reklamy funguje bez problémů. Když se pokusím připojit na fokkermodely.wz.cz tak se připojuji k IP 88.86.113.143, můj web je na 88.86.113.138. Pokud přijmeme závěr, že každý server má svou IP adresu, je možné, že na serveru kde je fokkermodely.wz.cz prostě vkládání reklamy momentálně nefunguje. To je asi jediné, co může obyčejný uživatel fóra o tomto problému říci za předpokladu, že skutečně vše děláš správně.
...ten charset máš špatně na více stránkách.

Nevím jestli jsi zkoušel smazat index.html a nahrát tam úplně prázdný soubor index.html
Podle mě má webzdarmí bot problémy se stránkami index... které začínají javascriptem anebo jej mají hned za <body>. Všiml jsem si toho na několika webech, které měly problém s vložením kódu reklamy.
Pokud se ani do toho prázdného souboru nevloží reklama, tak není asi jiné vysvětlení, žež napsal výše ds.
Fokker:
hele, až se ta reklama vloží, na indexu má být nahoře, nebude náhodou překrytá tímto obrázkem:

<IMG src="HPIM1434.jpg" alt="" align="top" border="1" width="798" height="604" style="position:absolute;left:0px;top:0px;width:798px;height:604px;z-index:0">

?
Vždy byla nad obrázkem, takhle ta stránka vypadala od začátku. Přidal jsem jednu položku do menu, protože jsem dostavěl další letadlo. Jiná změna tam není. Od začátku myslím, že je to chyba serveru, akorát jsem předpokládal, že to tu čte nějaký admin. V pondělí přitvrdím a pošlu jim mail. Charset změním, ale IE i Mozilla to nějak překouše, tak to jako zas tak zásadní problém nevidím. Nevloží se to žádného ani prázdného souboru.
Hmm..., to můj Firefox je asi nějaký ignorant, viz:
http://ds.mysteria.cz/f.jpg