e-mail

Když jsem si zakládal stránky tak sem tam dal abych měl i mejla. Prosím poraďtě mi někdo co mám udělat, aby jsem ho mohl používat (odesílán a příjmaní mejlů. Díky předem
Záleží na tom, kdy jsi zakládal účet. Je tam nějaká lhůta na e-mail - myslím, že 15 dní. Pokud jsi přihlášený, nahoře vidíš menu administrace > mail > odhlášení... atd. Tam bys měl vidět příchozí e-maily a zároveň by mělo jít e-mail odeslat - pokud nemáš na mysli php funkci mail()
Tvůj e-mail má formát cokoliv@jawisti.wz.cz - místo "cokoliv" můžeš mít cokoliv (skoro) :-))
Jiná otázka je funkčnost... (občasná = adekvátní popis frekvence). Raději si pořiď nějaký free e-mail mimo wz.
Tvůj e-mail má formát cokoliv@jawisti.wz.cz - místo "cokoliv" můžeš mít cokoliv (skoro) :-))

a ako si nastavim abi som mal mail? kde nastavim to prve pred domenov? ja mam napr stranku www.h4you.xf.cz a chcem mat mail Anaxagoras@h4you.xf.cz. ako to nastavim?
poslal jsem mail na adresu:
nechapavy.Anaxagoras@h4you.xf.cz
došlo ti to? Říká se tomu doménový koš, nezávisle na tom, co je před @ je vše doručeno do schránky, tedy toho koše
ahaaaa. a neda sa spravit abi sa to dalo iba na Anaxagoras@h4you.xf.cz ?
<HTML>Ne. Ale při příjmu mailů můžete maily podle té adresy třídit apod. (za předpokladu, že to s vaším mailovým klientem umíte)</HTML>
a este jedna otazocka. da sa na mail pripojit aj cez pop3? ak ano ako. vopred dakujem.
Anaxagras (h4you.xf.cz):
Ne, není. Místní email je (bývá) dosutupný pouze skrz webové rozhraní. Jediný způsob jak poštu odsuď natlačit do emailového klienta je ten, že si veškerou poštu necháš přesměrovat do nějaké jiné freemailové schránky, odkud to stáhneš a potom roztřídíš.
Ale 2 varování:
1) místní email je znám jako nepříliš spolehlivý
2) je dost velká pravděpodobnost že ti tam začnou chodit kvanta spamu (třeba já jsem ani nevěděl že mám z WZ nastaveno přesměrování na můj soukrmý email - přišel jsem na to až když mi začaly na mobil chodit stovky upozornění na email za hodinu. Všechny jako spam směřovaný na tyto adresy)
aha. diki za pomoc :D