Zobrazuje se mi stranka nekoho jineho!

Dobry den!

Od vcerejska jsem poprve upravovala sve .html stranky z wz.cz (vetsinou je upravim v Bluefish a pak zkopiruju na svuj wz.cz ucet pres gFTP) a od te doby jsem s tim mela problem. Vcera jsem si pridala novy .html odkaz na sve strane, a po par obnoveni se mi objevila uplne jina stranka - nekoho jineho. Cely html kod se mi zmenil na ten kod z jine stranky! Nastesti muj kod nebyl tak dlouhy, tak sem ho mohla prepsat.

Ted jsem se divala na jinou cast me stranky, a misto toho aby se mi objevila moje stranka s tim kodem kterou sem napsala, tak sem si zase objevila stranka nekoho jineho. Bohuzel sem nemohla najit jejich stranky, protoze jejich web "adresa" byla ta moje.

Muj pocitac kde pouzivam Bluefish a gFPT bohuzel ted nefunguje, tak pouzivam wz.cz z meho notebooku na obnoveni me stranky.

Co mam delat? proc se to deje? Ted se bojim neco obnovit pac nechci aby se mi to premazalo na nejakou stranku o ktere jsem nikdy neslysela.
Odkaz na mou stranku: http://fun-factory.euweb.cz/main.html

Moc vam dekuju,
Eva
<HTML>Neupravuj soubory ve správci souborů, ten na to (jak sama vidíš) není vhodný. Soubory upravuj u sebe v pc/notebooku a upravené je nahrávej na server. Aspoň tak budeš mít rovnou i zálohu.</HTML>
No tak to budu mit zatim problem, pac vsechny ty moje soubory jsou na pc a ten mi zrovna nefunguje. Ale dekuji za pomoc.
Eva: já myslím, že snad není takový problém na tom notebooku spustit nějakého FTP klienta, soubory si z webu stáhnout, upravit je a zase je nahrát zpátky
No tak ja uz misto na notebooku nemam, takze nebudu moct stahnout vse ale jen par souboru. Nevim ktereho FTP klienta bych mohla pouzit bez toho abych to nemusela stahovat..ale pak jeste potrebuju nejaky program kde bych ty soubory upravila.. ja pc pouzivam Bluefish, ale nevim jestli to take funguje pro Windows.

Proc to takhle vubec blbne? Ze se zobrazuje stranka nekoho jineho?
<HTML>No kdybys měla Firefox, tak můžeš zkusit rozšíření FireFTP. A jako editor třeba NVU.</HTML>
Ja firefox mam... kde najdu to FireFTP?
<HTML>Např. <a href="http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/fireftp/">http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/fireftp/</a>, nebo viz google.</HTML>
Vcera jsem si pres google nasla anglickou verzi fireFTP...ale ted nevim jak mam aktualizovat soubory na moji stranku... uz jsem zjistila jak je najdu pres fireFTP na mem pc, a jak se prihlasim, ale ted si nejsem jista na co mam kliknout abych je presunula na svuj web.
Eva::: Cituji: "No tak ja uz misto na notebooku nemam, takze nebudu moct stahnout vse ale jen par souboru."
Nemám představu kolik gigabajtů mají tvoje soubory tady na webzdarma, ani mi není jasné, proč je chceš najednou všechny "obnovovat". Máš zřejmě nějaký "kapesní" noťas s kapacitou 20 MB...
Soubory se "přesouvají" na server kopírováním.
A ze serveru jakbysmet... říká se tomu "stahování".
Hm tak to dekuji ale 20MB na "kapesnim" notasu nemam. Bracha mi rozdelil misto na notebooku mezi Windowsem a Linuxem. Bohuzel mi WiFi karta nefunguje v Linuxu, tak pouzivam Windows abych furt nemusela zapojovat kabel na net do notebooku...stejne muj notebook je daleko od toho kabelu. A jelikoz tu uz mam hodne veci tak nemam misto na to abych si stahla vsechny soubory z wz.cz pac kazdou chvili se mi tu ukazuje ikonka ze uz nemam misto.
Tak mi teda rekni jak se "presouvaji" soubory pres fireFTP na server kdyz jsi v tomhle asi expert, vid?
Zeptej se bráchy jestli by nešlo z bumbrlíčka Windows umazat nějakých pár desítek MB nepotřebných souborů jako jsou zbytky po aktualizacích, staré body obnovení a podobné... Třeba se tak najde místo na 20MB stránky. Vzhledem k tomu, že dost často mažu mnohem víc tak bych si tipl, že se něco najde

Vždyť přeci stačí stáhnout ten soubor, co se aktualizuje. A i když je to asi zvrácenost tak se např. v TotalCommanderu nechají editovat soubory podobným způsobem jako na webu - tedy jeho ftp klient si stáhne soubor do dočasného adresáře (např. při stisku F4 - což je hodně podobné tomu editování pomocí správce souborů) a po uložení se zeptá jestli se má zase přenést na web

Co já vím tak mezi dvěma panely na FireFTP jsou dvě šipky, jedna je upload, druhá download a těmi se soubory "stěhují".
A to, co jsem psal pro TC platí i pro FireFTP - soubory lze editovat při kliknutí pravým tlačítkem myši, kde se vybere otevření souboru, myslím, že jde naasociovat i vlastní textový editor
Já se přiznám, že jsem si ten FireFTP nainstaloval až včera, protože na moji verzi FF neseděla žádná z posledních verzí fFTP. Takže jenom můžu všem doporučit - jednoduché, rychlé a zdá se, že i spolehlivé.

Eva:: K expertovi mám daleko, ale svoje soubory jsem si po instalaci FireFTP nacpal na server během cca 3 minut (i s vytvořením připojení). Ty svůj web (podle informace v patce tvé stránky) provozuješ cca 3 roky a neumíš ještě manipulovat se soubory? :-) Pokud je FireFTP pro tebe složité, zkus tedy Total Commander - návod na jeho použití najdeš tady: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Pokud setrváš u FireFTP, kousek návodu je tady: http://www.extrawindows.cz/jak-na-ftp-ve-freecommanderu-firefoxu a zbytek ví strejda Google :-)
Lama: tak jako dovol ale umim manipulovat sve soubory, tak si toho jako nech, jo? Kdyby neco, tak si vzdy upravim soubory v LINUXU v programu Bluefish a pak je pomoci gFTP hodim na svoji stranku. Jenze ted kdyz mi nefunguje velkej pc kde je vsechny mam tak jsem na notebooku ve Windowsu. Tak si toho prosim nech pac uz me se svyma chytrackyma kecama stves!
Takže jsem rád, že nejsi žádná husa, která si neumí poradit s uploadem souborů na server, když má daleko kabel internetu od notebooku.
Citace: "...stejne muj notebook je daleko od toho kabelu." :-)