Soubor lze stáhnout až na několikátý pokus

Ahoj.

Na webzdarma hostuji už několik let a několik let je tu (mimo jiné) pořád stejný problém:

Na svých stránkách nabízím ke stažení vlastní software, a to jako zazipovaný archiv o velikosti cca 4 MB. Bohužel se (jak podle mých sledování, tak i podle reakcí uživatelů) téměř nikdy nepodaří tento soubor stáhnout napoprvé.

Tak bych se rád zeptal, čím je to způsobeno a kdy už to konečně začne fungovat tak jak má ?

Díky za odpověď(i)
setup.zip stažen napoprvé a celý. (29.7. v 12:17).

Příčin může být několik. Doména wz.cz je nejvytíženější, takže nemusí stíhat. Uživatelé mají nestabilní připojení.
<HTML>Že by vytíženost serveru? Domén wz.cz je nejvíc. Co připojení tvoje a ostatních? Atd. Mně osobně se to stáhlo na druhý pokus.
Můžeš tam třeba napsat, ať použijí sw, který umí obnovit download, nebo soubor umístit na nějaký jiný server určený pro ukládání souborů (edisk, rapidshare atd.).</HTML>
Tipnul bych to na vytizenost serveru.

Moje pripojeni:
rychlost: 1 152 kb/s (144,0 kB/s)
stáhnutí 1 MB: 7 s
stáhnutí 100 MB: 11 min 51 s
za 1 minutu: přenesete 8,4 MB
za 1 hodinu: přenesete 506,2 MB

Teď jsem zkusil opět download a podařilo se napodruhé. Nevadilo by mi, kdyby to byl novy problém, ale tenhle už trvá tak dlouho, co tu hostuji (asi 3,5 roku). Tak si myslím, že už je to dostatečně dlouhá doba na to, aby se vyřešil i na neplaceném hostingu.
napoprvé: 475 kB/s
Myslím, že je jasné, že rychlost stahování v kombinaci s velikostí stahovaného souboru jsou výraznými prvky, které mají vliv na počet pokusů o stažení.
Přesto si myslím, že mnou udávaná rychlost (a řekl bych že i např. o třetinu či polovinu menší) je solidní a soubor by měl být stažen hned napoprvé.
Stáhnul jsem stejný soubor na jeden pokus za cca 3s. Je těžké říct kde je chyba. Je taky možné, že záleží i na stabilitě připojení jednotlivých "stahovatelů".
Druhý pokus (13:28), taktéž na poprvé.
Pro informaci: rychlost 3Mb/s na ADSL (reálná 2,5Mb/s). U obou staženo přes Opera 9.51.
U druhého jsem si však všiml delší doby stahování.