zobrazení banneru

čas registrace účtu 2008-06-09 09:05:18
typ vkládání banneru nahoře
typ reklamního proužku WZ 2
cesta k rámci s vloženou reklamou reklama.html
zobrazených bannerů dnes 0
zobrazených bannerů včera 0
poslední zobrazení banneru (není udáno)


Jak vidíte tak stránka je registrovaná od 9.6.2008, reklamní lišta funguje v pořádku, ale reklamní banner se ne a ne zobrazit. Byl bych opravdu velice nerad kdyby byla stránka zablokovaná.

Mám umístěné potřebné zkratky v souboru reklama.html ( a je v nastavení uvedena cesta) ale přesto se zobrazí jen reklamní lišta a banner ne.

Prosím aby to někdo z adminů nějak zkontroloval, děkuji za vyřízení, jedná se o stránky www.kovosvar.vyrobce.cz a zkratky s reklamou jsou umístěny na www.kovosvar.vyrobce.cz/reklama.html
<HTML>Zkoušel jsi soubor reklama.html nahrávat znovu? Protože banner se vkládá při uploadu, takže pokud se nevložil, tak je třeba zkoušet nový upload. Ano vím, je to nepohodlné, ale jiná cesta není.</HTML>
Thalia: ano zkoušel jsem to několikrát a zkusím to znova. Už si fakt nevím rady :(
Zkus tohle:
1. smázni na serveru svůj index.htm
1.5 nastav si na chvíli vkládání reklamy defaultně (tj. do index.htm nahoru) - zruš cestu k reklama.html
2. uploadni úplně prázdný soubor index.htm
3. stáhni si ze serveru zpět do PC index.htm - pokud tam bude kód reklamí lišty a banneru - okopíruj si kód banneru - včetně komentářových značek
4. nakopíruj tento kód do svého původního index.htm (hned za tag <body> anebo kam potřebuješ)
5. přidej několik nadávek a zkus to uploadnout zpět na server :-)
Už jsem jednou radil, dokonce tuším, že s odkazem na nějakého uměleckého kováře, stáhnout a umístit reklamu z cizího webu.
Myslím, že řešení je jednoduché - robot na vkládání reklamy nefunguje
Dobrý deen,
mám podobný problém se stránkymi <a href="http://florbalvfu.borec.cz>
podle kódu jaký jsem napsal, by se reklama měla načítat z florbalvfu.borec.cz/reklama.html do plovoucího rámce (name=reklama) který se nachází na stámce index.html, ostatní obsah se načítá do jiného plovoucího rámce na této stránce, takze reklama by byla furt videt a byla by nahore tak jak vyzadují podmínky. Proi prvním zkusebním navrhu se reklama autom. vlozila, akorat mi rozhodila cely rozlozeni abulek, takze jsem to predelal, nastavil spravnou velikost, ale po nahrání nového obsahu, me robot ne a ne navstivit)
Jiz jsem nekolikrat nahral znovu cely obsah stranek, ale nebylo to nic platné. Proto se na vs obracím s prosbou o opravdovou pomoc. Pripada mi blbost kopirovat kod z jinych sstranek jak tu nekdo radil, protoze pak by dle toho jak je psano v púodminkach nido nevedel, ze na stranku nekdo chodi, takze bych to bylo prast jak uhod .
Stačí nahrávat jen soubor, do kterého se má reklama vkládat, tj. předpokládám reklama.html. Pokud robot reklamu vložil tak funguje. K vložení dojde po té, co se soubor nahraje na web. Zkoušej to znovu.

PS: když ti něco nějak připadá tak to ještě neznamená, že to tak je...