Pro admina: Zaheslovaný obsah ke stažení - smí se?

Mohu na svůj web nahrát videa, která budou na zaheslovaných (heslo získat pomocí sms) stránkách a masově nepřístupná? Budou to má vlastní videa ke stažení, některé budou i lehce erotická nebo s SM zaměřením. Nebude to velký problém? Vzhledem již k textovému obsahu mých webowek? Nerada bych, aby jste mi kvůli tomu web smazali;-)
děkuji za odpověď
Nejsem admin - jenom jevím zájem...
Hele - jak moc sado-maso to bude? Pošli mi pak na mail heslo k přihlášení :-))
On to asi dopředu nikdo nezakáže, pokud to nebude porušovat zákony ČR a pravidla wz.
no light a když to bude v pohodě tak i trochu haaard:-D
Heslo ti nepošlu, bude to přístupné jen po poslání sms, pak ti dojde kód a můžeš dovnitř a video si stáhnout;-)
Tedy tak bych si to aspoň představovala:-))
No a já jsem si to představoval jako dárek od tebe za to, že jsem se pokoušel poradit :-(
A kolik bude stát "maso" přes SMSku? :-) Cenu nad 2,50 Kč/SMS bohužel musím dopředu odmítnout. Na levnější snad naspořím... časem.
Ehm. Podíval jsem se na stránky http://rubberdolls.wz.cz a můj názor je takový smíšený. Jako nezaujatá osoba bych na tom neviděl nic špatného. Je to v podstatě prezentace určité skupinky lidí. Ale třeba jako rodič bych řekl, že je to nechutné a nemělo by to být na internetu.

Nejsem admin, ale v prostředí webzdarma se pohybuji dost dlouho a mám přehled. Takže můj názor je takový, že bych to raději nedoporučoval.

Prostě není to až zas tak proti pravidlům, potřebné formality tam jsou (odsouhlasení plnoletosti) a videa by byly pro nezletilé težko dostupné. Ale na druhou stranu je to neetické a na hranici podmínek (erotický obsah). Záleží na tom, jak se na to bude dívat admin a ostatní.
Osobně si myslím, že takový projekt nepatří na WZ.

Jinak je hezké, že máš strach, aby ti stránky nesmazali, ale vůbec nedodržuješ pravidla zobrazování reklamy. Uvidíme kdo bude rychlejší. Jestli ty s nápravou nebo admin s příkazem rm. ;-)
O tobrazováni reklamy jsem se již s adminy bavila, někdy se nic nezobrazuje právě kvůli obsahu mých stránek, jak mi kdysy někdo řekl: prostě wz nemají reklamu pro tento typ:-) Jinak banner ani proužek neblokuji, normálně se robrazuje, jen (pro mne dobře) někdy bez reklam.
Stránky na wz mám již delší čas a slouží jen jako prezentace mého (našeho) stylu života a zábavy
Chtěla bych to však rozšířit o tuto... no placenou službu stahování domácích videí;-)
Tak já nevím, o čem ses bavila s adminy (třeba udělali pro tebe spec. výjimku), ale pravidla pro reklamu na wz říkají tohle: "Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou." Celé znění je zde https://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html Stránky tohohle typu by asi měly být na placeném hostingu, předpokládám že jejich měsíční cenu by bohatě pokryla jedna SMS :-) Při prohlížení těch tvých stránek mě napadla dvě slova: monstrózní a recese...
pokryla/nepokryla... uvidíme, jestli o to bude vůbec zájem
jinak mi bylo doporučeno využít http://www.smsmoneybox.com/ a jejich sms zámek. Pokud tedy někdo víte o "lepším nebo výhodnějším" produktu, dejte mi pls vědět;-)
<HTML>2Doll Caira: jak bylo řečeno, banner by měl být správně podle podmínek umístěn až v souboru 1.html.
<br><strong>Odpověď od admina: Ne, bylo by to proti podmínkám.</strong></HTML>
Režisér, maminka a zde i admin mají vždy pravdu. Také jsem pro to aby takové stránky byly na placeném serveru.
Na druhou stranu se zdá, že schizofranita Wz dosahuje zajímavých rozměrů. V podmínkách je , že nežádoucí je pokud:
"Jedná se zejména o warez, erotický obsah a nelegální MP3."
A přitom existuje kategorie stránek, kterou lze zvolit v registraci, která je označena jako: erotika
tak už se pracuje na přesunu na placenou doménu;-)
Děkuji za rady a mějte se
Good bye