blokovat pristup konkretnich adres?

Ahojte vy tam :-)
Mam otazku ... muzu nejak nastavit blokovani konkretni adresy (ci domeny) aby nemela pristup na moje stranky?
Jde mi o to ze mi nekdo vlezl na moje stranky a zkopiroval si jejich obsah se vsim vsudy... to se mi nelibi a tak pro priste bych ho radeji blokoval.
Je to nejak mozne?
Diky predem :-)
Pofidernej chytrak
<HTML>Pomocí .htaccess, např. <a href="http://jary.borec.cz/html/access01.php">http://jary.borec.cz/html/access01.php</a>, jinak viz google.</HTML>
<HTML>Je vám ale jasné, že jediné účinné blokování je přístup na heslo nebo vůbec obsah, o který se bojíte, nezvěřejňovat? Protože pokud zablokujete nějaké IP, zbyde kopa jiných, odkud bude dát text zkopírovat. Účinnějším bojem je domluva, hrozba soudy, případně její realizace. Taky to můžete nechat být, případně se snažit, aby ten dotyčný měl malou návštěvnost a každý si na něj ukazoval prstem ("Krade!").

Každopádně blokace IP odradí nezkušené plagiátory.</HTML>
Já jen doufám, že ta "ukradená" stránka nebyla http://pofidernej.chytrak.cz/ :-))
Ale každopádně ti ukradli reklamu!
Hej Lamo :-)
no zatim jsem rad ze mi ukradli reklamu, to si nestezuji ;-)
ne, jen jednoho krasneho dne jsem se koukal na statistiku a nasel jsem tam nekoho kdo se mi nelibil, koukl jsem se na jeho stranky a ...
byla tam moje stranka s celym obsahem! Dokonce i s reklamou :-D
docela me to sokovalo ... neni tam nic revolucniho, jen proste moje osobni informace. Nechapu proc ten typek si zkopiroval moji stranku k sobe, ale nelibi se mi to ... proto ho chci blokovat.
<HTML>Jen aby ta tvá ukradená reklama nezačala vadit wz :-))</HTML>