Firefox hlásí: "Podezřelá útočná stránka!"

Po asi půl roce mě známý požádal o aktualizaci webu. Vyťukám do Firefoxu jeho stránku, abych se na ní po delší době podíval a Firefox hlásí "Podezřelá útočná stránka!".
Po zhlédnutí souborů přes FTP jsem zjistil, že v souboru index.html je na konci kódu šíleně dlouhý javascript a za ním skrytý iframe s nějakou ip adresou.
Nechápu jak se to tam dostalo. Odstranění scriptu je jedna věc, ale asi horší je to hlášení Firefoxu. Dále při vyhledání Googlem se zobrazí "Tyto stránky mohou poškodit váš počítač".
Pro odstranění tohoto problému je třeba v nástrojích pro webmastery na Google nechat ověřit tuto stránku a dále také na www.stopbadware.org

To jsem udělal a obdržel jsem zprávu:
----------------------------------------------------------------------
StopBadware.org Request for Review Confirmation

Thank you for contacting StopBadware.org. We are currently re-reviewing a number of websites via our request for review process, and we have added your site to that testing queue.

The StopBadware Team
----------------------------------------------------------------------

Nevíte někdo jak dlouho to testování může trvat? a jak zabezpečit stránky aby se to již neopakovalo? (heslo jsem již preventivně změnil)
<HTML>Bylo to něco jako tohle?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=51621&t=51621
Pak to chce onu změnu hesla a taky zkontrolovat pc - viry apod.</HTML>
Je to podobný, na konci ještě byl ten skrytý iframe s nějakou ip adresou, škoda že jsem to hned smazal, mohli jsme třeba vypátrat odkud to je a jak se to tam dostalo.
Každopádně dík za odpověď.