Vkládání reklamy

1. Nastavil jsem v Administraci ukládání reklamy do souboru "reklama.php"
2. Do souboru "reklama.php" jsem uložil řetězec:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
3. Odeslal jsem soubor "reklama.php" na WZ
4. Vložil jsem 'include("reklama.php")' do "index.php"
5. Odeslal jsem soubor "index.php" na WZ
6. Reklama se nezobrazuje, místo ní mám ve zdroji hlavní stránky řetězec
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->

Udělal jsem snad něco špatně?
Nóóó... ani ne. A kouknul ses, jestli se do reklama.php ta reklama vložila? Já ano - a není tam. Možná jsem ji uhranul :-)
Myslel jsem si, že jsem to napsal dost polopatě. Zřejmě ne. Samozřejmě jsem se kouknul i do souboru "reklama.php".

Pro další rejpaly: Mám správně i velikost písma, zkusil jsem i opakované nahrávání přes FTP a měnit přípony. Ještě jsem nezkusil nahrát soubor reklama.php přes webové rozhraní.
Polopatě to bylo docela dostatečně. Sice tam nepíšeš, že ses kouknul do reklama.php ale to je nepodstatné. Já jsem ti jenom méně polopaticky napsal, že robot prostě tu reklamu do reklama.php NEVLOŽIL. Zkus ještě jiný typ souboru - třeba úplně prázdný soubor reklama.html (mám zkušenost, že robot prostě do jednoho souboru reklamu vloží a do jiného ne). Pokud to nepomůže - robot je na Bahamách :-) Je to dost polopaticky?
Polopaticky to je, ale stále mi to nefunguje. Změnil jsem v administraci reklamu na "reklama.html", nahrál prázdný soubor a stejně se do něj žádná reklama neuložila.

Admini asi někde spí a probudí se až mi budou mazat moji chabou prezentaci.
No možná že to prostě "nefunguje" a tak i nepřekonatelně dobrý návod je na dvě věci. Ovšem nefunkčnost robota neomlouvá...

PS: škoda, myslel jsem, že uvidím nějakou ekobriketu a zatím jen odkazy někam jinam

PS2: půjčil bych si reklamu např. z http://stipanedrevo.wz.cz/, uložil do nějakého souboru a v rámci andministrátorských prací bych se jednou týdne podíval jestli už to funguje a při té příležitosti bych několikrát načetl tu půčenou reklamu

PS3 nutná podmínka tohoto postupu je zevrubně prostudovat takto zobrazenou reklamu a odkaz na propagované stránky poslat 5 známým
2 ds:
Právě proto jsem napsal do Podpory. Čekal jsem, že tady bude nějaký moderátor, který to opraví.

ad PS: Jestli chceš skutečně vidět nějakou ekobriketu, tak nějakou nafotím. Záměrem bylo vytvořit rozcestník na výrobce a k tomu nějaké vyhledání nejbližšího (doprava je drahá) a případně nejlevnějšího. K tomu vyzkoušet nějaké SEO a prostě si s tím trochu pohrát.

ad PS2: Půjčování cizí reklamy nemá smysl, hity se pak načítají někomu jinému.

PS3 jsem nepochopil.
tohle žádný moderátor neopraví - pokud mé chabé počítačové podvědomí stačí tak na serveru, kde běží tvůj web neběží to cosi, čemu se říká robot na vkládání reklamy - zkoušel jsem (jiným robotem) vkládat reklamu (v podobné situaci) - každé dvě hodiny - uspěl jsem asi na 650-tý pokus

PS ekobriketu oželím

PS2: to s tím načítáním reklamy je všeobecně zažitý mýtus

PS3: prostě pokus o vtip...

možná by mohl nějaký moderátor zaškemrat na správném místě...
2 ds:

PS3: ach tak, vtip? Tak to beru.

Jenom 650 pokusů? tak to bych mohl zkusit. Slepit takový cyklus, který nahraje přes FTP soubor a pokaždé ověří, zda už je v něm reklama, je na pár minut, ale nevím, zda mě pak admini budou mít rádi.
Referer: http://ds.mysteria.cz/

tohleto v hlavičce se vždy staralo na WZ o započítávání reklamy


PS: jednou za dvě hodiny, to snad nikomu nevadí
Pokud má někdo Referer zakázaný, tak se nezapočítá nic. Normálně to však nemusí vadit - většina uživatelů to má povoleno.

Mám to teď nastavené jednou za minutu. 650 minut bude za necelých 11 hodin. Snad se dočkám.
Já myslím, že to není o četnosti pokusů, ale o tom, kdy to začne fungovat. Ten můj pokus něměl za cíl získat reklamu, chtěl jsem zjistit jak dlouho to bude trvat.

Pak si také myslím, že to s tím refererem je o vztahu serveru zobrazujícím stránky a serveru, který oposyktuje vlastní reklamu. prostě ji WZ pošle a reklamní server také patřící WZ ji přijme
Hlavičku Referer posílá webový klient - zpravidla browser. Servery si je mezi sebou nevyměňují.

V mém případě se také vlastně jedná o pokus.
A kde se zakazuje odesílání Referer třeba ve FF?
Ve FF by to mohlo jít přes Tamper, ale dřív jsem to dělával v konfiguraci squida a šlapalo to hezky.

Hezké taky bylo, když jsem zablokoval identifikaci browseru a některé skripty napsané profesionály v ASP se sympaticky hroutily.
Hmm... tak to nejspíš široké masy mít vypnuté mít nebudou.
Ony široké masy ani nic netuší o ekobriketách :-))
Popravdě řečeno se mi ta předpona eko- trochu ekluje. Jenže dnes je to v módě :-)

Nejsem výrobce, ale spotřebitel. Chtěl jsem si jen udělat žebříček výrobců a takto to dopadlo. Hraji si tady s blbostí zvanou reklama na WZ, která mi dosud nefunguje i když dělám vše podle návodu.
Děláš si s tím zbytečnou hlavu - použij radu od ds - nakopči si tam reklamu z jiného (obsahem příbuzného) webu. Pokud to správně chápu jak to tady chodí, reklama se ti musí na stránkách zobrazovat, nikoliv započítávat :-)
Koukám že tam máš reklama.html s obsahem - zkus ho tam uploadnout úplně prázdný. Sice to nic nezaručuje, ale... On je robot asi v base, narozdíl od Koženého jej dopadli!
Soubor reklama.html je virtuální, ve skutečnosti neexistuje a ani nejde přepsat prázdným souborem.

Jako reklamní je určen soubor reklama.php a zkoušel jsem i reklama.htm. Vždycky jsem to nejprve změnil v Nastavení a pak teprve uploadnul. Stále bezvýsledně. Možná je robot zrovna na Bahamách :-)

Můžu tam hodit reklamu z jiného svého webu (na kterém mi funguje), ale chtěl jsem to udělat podle Pravidel.
Lama: jistě se tu pohybuješ delší dobu než já, ale to podle čeho dochází k sankcím u webu, které nezobarzují reklamu je jistě nějaký seznam, kde jsou u počtu přístupů nuly - tedy reklama se musí i započítávat :-)
A i ten proklamovaný přístup, že zobrazení reklamy nehodnotí robot, ale člověk, má své trhliny - zdá se, že nejsou lidi, kteří by to všechno stihli a nyní to vypadá, že nejsou ani roboti

Kit: pro experimentárory - je možné si zaregistrovat web na jiné doméně, kde se robot nefláká, pokud bude zadaná stejná kategorie a podkategorie tak bude reklama obsahovat stejné ID a GID (velmi pravděpodobně) a tu reklamu použít tam, kde to nefunguje. Nově registrovaný web se pak ponechá osudu...
ds::: Ta rada pro Kit - to je pěkně sado-masochistický přístup k wz :-)

Myslím, že "sankce" jsou spíše teorie. Jediné co možná funguje v tomhle ohledu, je "ruční" a náhodná kontrola webu + smazání. Já to nemůžu posoudit, žádný web mi zatím nesmazali...
Lama: já myslím, že to je zcela v duchu "udělej si sám", které tu tak trochu vládne

PS: všechny mé testovací registarce po čase zmizely - tedy něco jako mazání tu funguje - uznávám, že velmi sporadicky a z hlediska udržby systému dost flegmaticky
Dobrý den,

nechci udělat duplicitní téma. Mám opodobný problém, i když spíše opačný.

Provozuji stránku superkalba.xf.cz. Chci, aby na každé stránce byla reklama nahoře v bílém rámečku. Mám v index.php includovanou stránku reklama.php a tam je klasický poznámka:

<!--WZ-REKLAMA-1.0-->


WZ ale toto ignoruje, reklamu vkládá samo ještě před a tam, kde má být, není. Mohl by mi někdo pomoci?

Děkuji.
Dodatek (některé věci, hlavně kódy, nebyly vloženy):

WZ ale toto ignoruje, reklamu vkládá samo ještě před < h t m l >a tam, kde má být, není...