Nefunkční reklama

Dobrý den, jsem začátečník. Umístil jsem na úvodní stránku (hned za <body>) reklamu, ale nikde jí nevidím. Když si otevřu zdrojový kód, tak tam ale "<!--WZ-REKLAMA-1.0-->" mám. Co s tím?
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14
Díky za odkaz, to jsem samozřejmě četl, ale jsem asi lopata a pořád to nějak nechápu. Používám rámy, reklamní proužek jsem umístil na stránku index.htm, pak na úvodní, která se zobrazuje jako první, ale jediné, čeho jsem dosáhl bylo, že se mi zobrazila jen reklama. Chápu že lama dotazy nejsou v oblibě nikde, každopádně ocením nějaké více polopatické vysvětlení ;o)
Nejlepší bude zbavit se rámů. Začátečníkům bych rámy vůbec nedoporučil - nadělají víc škody, než užitku.

Dále je někde ve FAQ uvedeno, že názvy souborů by neměly obsahovat diakritiku (např. Úvod.htm nahradit uvod.htm). Pokud má být reklama v tomto rámu, je potřeba nejprve napsat název tohoto rámu do Nastavení pro reklamu a teprve potom stránku nahrát na web.
Momentálně máš reklamu ve špatném souboru. Vlož reklamu do horni.htm (nebo do uvod.htm pokud ji chceš na všech stránkách dole). Cestu k tomu souboru musíš zadat v administraci svého účtu v nastavení reklamy. Soubory pak musíš znovu uploadovat na server, aby se vložila reklama. Ty ji máš už vloženou - takže si ji můžeš rovnou překopírovat na správné místo.