<strong>Reklamní proužek</strong>

Dobrý den,
mohl bych poprosit o zrušení reklamního proužku na koudy.borec.cz ?

Děkuji
<HTML>Vypnuto.</HTML>
Chtěla jsem se zeptat... Mám teď novou webovku a nejsem si vědoma žádného porušení pravidel. Měla jsem umístěnou reklamu na stránce http://diablerie.xf.cz/index.html a na stránce http://diablerie.xf.cz/s/index.html

První stránka je enter a druhá je hlavní-čili nejnavštěvovanější. V podpoře se píše, že se má umístit jedna reklama nahoře na hlavní stránce, což jsem splnila. Tak proč se mi tedy najednou zobrazují reklamy i reklamní proužky na všech stránkách a rozhazuj mi to tam?
Nejsem si vědoma porušení pravidel...
Tzv. vstupní stránky jsou porušením pravidel. Reklama musí být na hlavní - čili nejnavštěvovanější stránce.
Ale vždyt já to mám jak na vstupní tak na té normální... Jsem myslela, že může být vstupní stránka, pokud budu mít reklamu i na té další...
<HTML>2Haide: Vzhledem k tomu, že máš prostor 500MB, tak ta lišta není zapnutá za trest, ale musela jsi ji zapnout ty sama. Vypnula jsem ji a vrátila prostor 200MB. Jinak pokud je banner na skutečné hlavní straně, tak ta vstupní stránka samozřejmě není problém.</HTML>
Haide: to, co máš na http://diablerie.xf.cz/ je v pořádku. Jen uvaž jestli ta vstupní stránka není tak trochu zbytečná
Dobrý den,

prosím také o odstranění horní lišty z http://depilace-laserem.wz.cz/. K zapnutí došlo omylem při snaze o ostylování plochy pro banner tak, aby lépe zapadl do grafiky stránky.

Díky...
<HTML>depilace-laserem.wz.cz - vypnuto.</HTML>
Omylem jsem si zapnul to zvýšení prostoru na 500 MB, a teď se mi zobrazuje reklamní proužek. Šlo by to prosím vypnout? Jak jsem to vůbec zapnul?
<HTML>2Aleš: zapíná se to v administraci v nastavení reklamy. U european.euweb.cz jsem ji vypnula.</HTML>
Dobrý den,
mohl bych poprosit (prosím) o zrušení reklamního proužku na motobilina.wz.cz Moc děkuji
<HTML>motobilina.wz.cz - vypnuto.</HTML>
Děkujiiii....
Dobrý den, jsem úplný začátečník co se týká webu a toho všeho. mám vytvořeny stránky, ale nevim jak tam mam dát ten banner nebo reklamu abyste mi je nezrušily. co kam musim napsat. Mám pouze v nastaveni zaškrtnuto ukazovani banneru na konci stránky, ale nikde neni.
<HTML>efiik: kód reklamy máš vložený v indexu. Tam se ale zobrazovat nebude. Přesuň ho do souboru hlavniObsah.html nahoru. A nastavení změň na Nahoře a do cesty vypiš hlavniObsah.html.</HTML>
děkuju moc. snad to takhle stačí.
Ahojte Chcel by som aby ta reklama bola ako na tejto stranke http://musik-star.wz.cz/ ze lista je hore a banner uplne dole ale neviem to spravit proste my to nejde uz som to skusal akurat som setko poj.... PROSIM VAS najde sa niekto kto bude ochotny a iniciatyvny a pomoze my to urobit DAKUJEM
Dobrý den. Mým problémem e fakt,že se mi na stránkách objevuje reklama přes celou obrazovku, přesněji-11x za(pod) sebou...Takže jsem vše smazal (wordpress), a předpokládal, že když vypnu databázi a dám tam vše zpět, tak to půjde hezky odznova s jednou reklamou na hlavní stránce, ale ne, bohužel už ani nejde rozjet ten nově nahraný wordpress - místo něho jsou jen reklamy odshora dolů. Díky za rady!
Změnit způsob vkládání reklamy, vše smazat - nahrát znovu - viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
? Nevidim nikde v právech a povinostech, ze by bylo zakázáno vkládat na webstránku zadarmo u webz.cz nás vlastní reklamní prouzek s java scriptem od Google Ads nebo od Adbrite atd.
Tedy kdyz je webz.cz povinná reklama nahore na 1. stránce jen, pak asi máme dovoleno dávat nám nosící vlastní reklamy od Google Ads dole na 1. stránce, nebo dovoleno na 2. a dalsích stránkách nahore i dole?
Nebo je zakázáno umistovat nám nosící peníze vlastní reklamy na stránce zadarmo u webz.cz ?
Jestli nemuzeme sami dávat nase reklamy na stránku zadarmo u webz.cz ( www.etarget.cz to sám zakazuje ), pak by to melo býti tedy v právech a povinostech . A neni to tam.
<HTML>Jaro, v našich podmínkách se o cizích reklamách nepíše. A co není zmíněno, není zakázáno a je tedy (dle Ústavy ČR) <b>dovoleno.</b> Samozřejmě nesmíte porušovat podmínky vámi použitých reklamních systémů.

Jiná věc je morálnost takového jednáni, ale to bohužel naše podmínky neřeší, to musí vaše svědomí (vydělávat si peníze na webu, který neplatíte, mně osobně nepřijde OK, ale podmínky jsou prostě podmínky). Pro mě jsou takoví lidé internetovými žebráky.

A jen tak mimochodem: Není mi zřejmé, na co vlastně svým příspěvkem reagujete. Založit nové téma by bylo vhodnější. Takže až příště budete mít cestu kolem a nějaký dotaz nesouvisející přímo s nadpisem tématu...

Veselé Vánoce,
Nípal</HTML>
Dobrý den , můžu se zeptat , jestly nemůže být hlavní reklama dole , a nebo musí být jen nahoře ?
<HTML>Může být dole, ale v tom případě musí být dole na všech stránkách.</HTML>
Pane Nípal,
Reklamní proužek je prece to správné téma pro vsechny prispevky o reklame! Pred lety, kdyz jsem zde byl naposledy, se kritizovalo, ze si kazdý otevírá nové diskusní vlákno na téma, mající uz zde vláken nekolik. A dnes zase chcete, aby kazdý na téma reklama otevrel si nové vlastní diskusní vlákno.
Chudý duchodce s 300 euro mesícne príjmem, který z toho musí zivit paní a 2 deti, ten se musí pokusit vydelal v internetu jakkoliv, treba i s reklamnim prouzkem od Google Ads na webstránce zadarmo dole, kdyz provozovatel má reklamní prouzek jen nahore. A kdyby to neslo, pak by se to muselo psáti do práv a povinností.
A alespon na Vánoce by Cesi a Slováci meli mluvit v diskusních fórech k sobe laskave a prátelsky, kdyz uz celý rok si delaji v diskusích jen neprátele. Coz je totální nepochopení úcelu diskusních fór. Diskusní fórum se jmenuje taky COMMUNITY a to znamená místo, kam chodí kamarádi mluvit spolu kamarádsky a vznikaji tam noví kamarádi. Ale v ceských a slovenských místech pro príspevky pod clánky, ale i v diskusních fórech, tam chodí lidé bojovat proti ostatním a nadávat si a urázet se a pohrdat ostatními, místo aby si tam delali kamarády.