"Nedotažené" soubory

Pěkný den,
psal jsem emailem, ale až teď jsem si přečetl o nutnosti psát sem - omlouvám se.
Mám problém s většími soubory ke stažení - všiml jsem si, že diskuse na toto téma už tu byla, ale řešení jsem tam nenašel.
Jde o to = www.villon.wz.cz - tady jsou moje písničky ke stažení (zdůrazňuji - mé vlastní písničky - to jen pro pořádek), které se chovají při stahování podivně. Dost často se nestáhnou celé - zkoušel jsem na různých počítačích a s různými připojeními, takže konektivitou to nebude.
V emailu jsem se ptal - mám nastavená počítadla stažení u blueboard = nemůže být problém v tom?
V případě potřeby napíšu víc, ale nechci zdržovat detaily, které se k tomu moc nehodí, ale třeba se pletu...
Děkuji, ov
Teď jsem byl v kontaktu s blueboard - u nich to prý určitě není, počítadla to jen přesunou na správný server.
Nemá tedy Váš server nějaký limit pro čas stahování?
Děkuji, ov
No právě, kontakt s administrátory Wz bude muset být navázán taky pomocí jiného komunikačního kanálu než je toto fórum. Tak jsem si, jen tak pro srandu, zkusil stáhnout ty písničky. Jak jsem dopadl je vidět na : http://ds.mysteria.cz/villion-wz-cz.png.
Nakonec se mi to podařilo stáhnout všechno, jen 06-Klic.wav asi na pátý pokus, podobné to bylo i s 12-Obdobi_havranu.wav.
Myslím, že problém bude v té konektivitě - prostě někdy má Wz tolik požadavků, že to prostě nestíhá

PS1: každou chvíli tu někdo přezentuje stránku, která má řádově velikost v megabajtech, neboť 20 náhledů na obrázky ve skutečnosti nejsou náhledy, ale originální obrázky s velikosti větší jak 500 kB zobrazené na malé ploše. Takže na freehostingu se spoustou nezodpovědně vytvořených stránek by se dalo soudit, že takováto situace bude normální, že takové problémy budou

PS2: myslím, že WZ nemá limit na stažený objem, má však limit na na uložený objem, který je 512 000 kB. A když se tak podíváme na situaci, která se táká stažení 18 wavů z villon.wz.cz, tak je to 579 191 kB. A tak jsou některé soubory uložené na jiné doméně, tedy na smutnokraj.unas.cz - není to tak trochu porušování pravidel WZ? Takové to ustanovení o skladišti souborů?
Díky za reakci.
Pak je to jasné - toho jsem se bál, budu muset holt přesídlit se soubory jinam.
Jinak ale neboj - obě domény jsou u webzdarma a na jednu je ještě nasměrována placená doména - měl jsem u Anowebu i větší kšefty a tak to je pozůstatek naší spolupráce...
Chjo...tak jdu hledat parkoviště :-(
Tobě ještě jednou díky za čas!
Ondra
Možná by stačilo ty wavy převést do mp3.
Kit: ony jsou tam oba
Tak wavy smazat. Kdo je potřebuje, ať si koupí CD.
Pěkný den,
děkuji za radu, ale upřímně = doba prodávání CD je podle mne dávno ta tam.
Mp3 je fajn, ale jsou i fajnšmekři, kteří údajně slyší kompresi a pro ně je právě verze wav...
Ondra
Ondra: proti gustu žádný dišputát, ale kolik kapel nabízí na internetu soubory wav? Obávám se, že jestli je dnes nějaká doba, tak je to doba "mp3"
Ondra: Není problém vyrobit mp3, které ani fajnšmekr nepozná. Není komprese jako komprese a ty šmejdy, které vyrábí někteří tvůrci mp3 nejsou vhodné ani pro řadové posluchače. Záleží na použitém softu i jeho nastavení.

Ani wav nemusí být to pravé, pokud je špatně navzorkovaný.
Podepisuji v plném znění.
Moje mp3 mají toto nastavení:
MPEG-1 layer 3
320kbit, 44100Hz Stereo
;-)
Ondra
"proti gustu žádný dišputát, ale kolik kapel nabízí na internetu soubory wav? Obávám se, že jestli je dnes nějaká doba, tak je to doba "mp3""
= souhlas, ale měl bys slyšet to špačkování kluků ze studia nota bene z rádia ;-)
no kluci ze studia si snad CD vypálí sami, ne? Na druhou starnu ani když se to převede do mp3 tak není záruka, že ty problémy se stažením zmizí. Na třetí stranu, já jsem to stáhl relativně bez problémů - párkrát jsem klikl na resume - a bylo to. Asi je potřeba ujasnit si priority, jako projev dobré vůle aby si i fajšměkr přišel na své, stačí asi ten Wz (ono na povel vypalovat CD a posílat je do světa, to asi taky není nic moc), pokud to má být něco víc, jako třeba forma prezentace, tak holt se tomu bude muset věnovat víc...
Zdravím mám podobný problém se stahováním ukázkových videí (také nic nelegálního). Při stahování to vypadá že byl soubor stažen, ale není tomu tak. Je nutno ho stahovat víckrát. Poradí mi někdo co s tím děkuji předem.
Obávám se, že odpověď je až příliš jasná = je to freewebhosting a tohle je daň za to, že se neplatí :-(

Ondra
a co treba bezeztratovy komprese / formaty jako flac nebo ape?