Safe_mode

Dobrý den,
chyi se zeptat jestli jde nastavit safe_mode = Off? Potřeboval bych to kvůli sve bakalářské práci. Předem děkuji za odpověd.
nejde
Dobrý deň,
chcel by som Vás požiadať o vypnutie safe_mode funkcie. Potrebujem to pre inštaláciu webového prehliadača obrázkov Gallery 2, ale toto nastavenie je potrebne aj pre instalaciu roznych inych webovych aplikacii.
Sami autori hovoria, že safe_mode je nesprávne architektonicky navrhnuté, tak nevidím dôvod takýmto spôsobom znižovať funkčnosť Vášho webhostingu.

http://codex.gallery2.org/Gallery2:FAQ#Does_G2_work_with_Safe_Mode_PHP.3F

Domovska stranka produktu Gallery (v2.3)
http://gallery.menalto.com/

Pre vypnutie staci len pridat do suboru "php.ini" riadok
safe_mode off

Ďakujem
Jádro pudla není v tom, že by admin nevěděl jak se to dělá, ale v tom, že rozhodl, že to bude tak, jak je to nyní.
Musíš se bez toho obejít
<HTML>Safe mode je aktivní z bezpečnostních důvodů, protože nejen safe mode, ale i samo PHP je špatně architektonicky (a zvláště co se týče bezpečnosti) navržené.</HTML>
Nuž čo už. Tak ďakujem za odpoveď aspoň. Vlastne.. Nemohli by ste mi teda poradiť nejakú inú webovú galériu, ktorá funguje aj so safe mode on?

Ďakujem
hmm
Copak hmm? Hmm jako na něco jsem přišel nebo hmm jako máte nápady?

Pokud jde o galerku, tak jich je určitě hodně. Jen se musí hledat a hledat. Žádný mě nenapadá, pač používám pouze vlastní tvorbu.
V podstatě máš tři možnosti. Za prvé hledat alternativy, za druhé upravit současnou galerii, tak aby fungovala. A za třetí vytvořit si vlastní.

Další možnost je poohlédnout se jinde. Ale pochybuji, že by nějaký freehosting měl vypnutý safe_mode. Což mně tak napadá. Nemáš náhodou školní web prostor? Já, když jsem studoval, tak jsme měly vlastní weobvý prostor, kde fungoval i PHP. Ovšem nikdo to ani, včetně mě, nepoužíval ;)