Nefunkční php email

Ahoj,
koncem srpna mi z nějakého důvodu přestalo fungování posílání emailů ze stránek z php formuláře. Před tím mi vše cca 3 měsíce běhalo bezvadně. Četnost posílání emailů z mých stránek byla max. 5/den. Chyba by v mém skriptu být tedy neměla. Ale i když použiju primitivní funkci např.:

if (mail("bla@bla.cz","Pokusný email","Text")) {echo "Email úspěšně odeslán";}
else{echo "Chyba! Email se nepodařilo odeslat.";}

Vždy to vypíše hlášku: Email úspěšně odeslán, ale email mi nedorazí.
Zkoušel jsem nastavit i jiného příjemce, abych vyloučil možnost, že se emaily odtraňují jako spam na jiném serveru, ale je to stejné.

Podpora webzdarma mi na mé emaily nereaguje.

Nevíte někdo, co s tím?

Ještě jeden malý dotaz na emaily. Někde na diskuzi jsem se dočetl, že je nastaven limit pro počet emailů na 10/hod a každý z těch emailů může obsahovat až 10 příjemců. Je to opravdu tak? Mě se nikdy nepodařilo poslat více jak 5 příjemcům najednou.

Díky
Asi je to rozbitý. Nebo to někde cestou někdo odchytává, třeba jako vlaštovky, těch taky spoustu nedoletí.

Mě se pomocí toho zmíněného skriptu mail odeslat podařilo, dokonce i dorazil na své místo. Odeslání proběhlo z webu s jinou IP adresou než má ten tvůj a tak nevím jestli oba posíláme ze stejného stroje.

Počet adresátů je mi podařilo zadat taky jen 5. To s tím počtem 10 je možná nějaká všeobecně tradovaná pověra, která možná před lety platila, ale časem byla potichoučku, polehoučku změněna
<HTML>Zmíněný skript mi též mail odeslal, a také mi dorazil do schránky. Víc se mi zkoušet nechce, pracuju :-). Zkoušeli jste místo více příjemců poslat více kopií?</HTML>