nezobrazují se stránky

Zdravím. Vůbec mi nejdou stránky konecny-foto.wz.cz - umístil jsem vše na ftp a jediné co se zobrazí když zadám svou adresu tak je reklama:( stránky nikde:( poradí mi někdo kde bych mohl mít chybičku? index mám v pořádku na PC mi jede vše a až na webu nic:( takže opravdu nevím:(
Rozdíl mezi tvým PC a serverem je v tom, že v PC nemáš reklamu. Zkus ji dát do hlavicka.htm a soubory znovu nahrej na server. Více je tady: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14
Mám ten samý problém. Když si nechám zobrazit zdrojový kód mé stránky, tak vidim kód reklamy, a pod ním je normálně kód indexu. Mám si tedy kód reklamy vyjmout, a vložit ho do "hlavního" rámu?
Jen tak mimochodem, já si ty stránky nejspíš ještě tento rok smažu, potřebuji je zhruba jen na 14 dní.
<HTML><i>Mám si tedy kód reklamy vyjmout, a vložit ho do "hlavního" rámu? </i><br>
Ano.</HTML>
Bohužel, nic se nezměnilo. Kde by mohl být problém?
<HTML>Já už ten banner v indexu nevidím, vidím ho v souboru uprostreddva.htm. Zkus načíst stránku pomocí CTRL+F5.</HTML>
Já jsem idiot :D Děkuju moc :)
A pro jistotu, kdybych chtěl tu reklamu dole, tak si v administraci zvolím tu druhou možnost, a kód reklamy si vložím do toho samého rámu (do každé stránky, která se zobrazuje v tom hlavním rámu-promiňte, ten váš slang moc neznám) za ""?
Jejda, ono se to nezobrazilo. myslel jsem za lomeno html ?
<HTML>Raději bych nechala současné nastavení (Nahoře a v cestě vepsaný soubor uprostreddva.htm) a kód banneru bych ručně dala dolů do každé stránky, která se bude zobrazovat v hlavním rámu. Kdybys dal v administraci Dole, tak by se ti vložila reklama i do indexu a do menu, pokud bys je nahrával někdy znovu.
Má-li se banner zobrazovat dole, vkládá se jeho kód před tag </body>.</HTML>
Díky, funguje to. Jen by mě zajímalo, jestli je nutné, aby ten banner byl tak vysoko? Tim myslim hned pod textem. Smím si ho "odentrovat" až dolů? Nebo jste se přepsala, a dává se až za tag ? Protože když jsem ho měl jen jedinkrát nahoře, tak byl před . Snad nevadí, že se ptám v tomto tématu.
Nějak se mi nezobrazuje to, co vložím do závorky. Takže chtěl jsem napsat

Díky, funguje to. Jen by mě zajímalo, jestli je nutné, aby ten banner byl tak vysoko? Tim myslim hned pod textem. Smím si ho "odentrovat" až dolů? Nebo jste se přepsala, a dává se až za tag lomeno html? Protože když jsem ho měl jen jedinkrát nahoře, tak byl před tagem html. Snad nevadí, že se ptám v tomto tématu.


Jen toto dořeším, a další dotazy už budu psát do jiných témat.
<HTML>Fórum bohužel "požírá" některé tagy, špičatou závorku je třeba v tom případě napsat pomocí entity, tj. místo < napíšeš &lt; (&lt;/html>).

Banner máš teď vložený správně, před </body>. Je-li obsah stránky krátký, takže banner je vysoko, klidně si ho odentruj dolů.</HTML>