administrace WZ

Potřeboval bych poradit co dělat s tímto problémem, při úpravách jednotlivých stránek v administraci webzdarma.cz mi to velmi často hlásí chybu:

"Nemohu se přopojit k serveru babylonjaromer.wz.cz:21 s uživatelem babylonjaromer.wz.cz

Zkuste to znovu ..."

Děje se mi to pouze u těchto stránek, ale nemohu přijít na to, kde je chyba. Mohl byste mi někdo zkusit poradit, co s tím mám dělat?
Děkuji za reakce.
<HTML>Nic, používej ftp - viz <a href="http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3">podpora</a> a <a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">FTP FAQ</a>.</HTML>
Jiná možnost by tu nebyla? Mě celkem vyhovovalo upravovat již nahrané soubory.
Byla. Běžně upravuji některé soubory přes FTP v Midnight Commanteru. Total Commander by to měl umět také.
<HTML>Jak říká Kit. Ale když budeš upravovat soubory u sebe v pc a na server je nahrávat již upravené, tak budeš mít rovnou v pc vždy i aktuální zálohu. Správce souborů má bohužel své mouchy, ftp je spolehlivější a pohodlnější (např. lze nahrát/smazat více souborů najednou apod.).</HTML>
PS: a také to umí textové editory, např. PSPad (i bez MC nebo TC)
Tohle funguje také:

vim ftp://ekobrikety.vyrobce.cz@ekobrikety.vyrobce.cz/index.php

Ale stejně nejraději edituji na lokálu, abych stále měl originál.
Kit: pokud dotyčný není příznivec Linuxu tak asi nepochopí co to vlastně víš
VIM jede i ve Windows. Pouze mám obavu, že tato funkce ve Windows možná není podporována. Zkusí to někdo, kdo má Windows?
to já vím, ale když už napíšeš něco v tom stylu tak by mělo být jasné jak to použít - obávám se, že v éře Windows ani nemusí být pochopeno, že jde o něco, co má být zapsané do příkazového řádku, natož aby se předpokládalo, že je to už ve Windows naistalované (nebo to není do příkazového řádku?)
VIM pro Windows je dodáváno i s GUI, tedy GVIM. Nezkoušel jsem to, ale měl by jít otevřít soubor přes FTP přímo z toho GUI VIMu - podobně jako u toho PSPadu.
Děkuji všem za rady, přesto že mi nikdo konkrétně neporadil co s tím kromě přechodu na FTP, začalo to fungovat bez problémů. :)
Martin: nemáš pravdu, v současné době a současné situaci jsi dostal jsi tu nejlepší možnou radu.
To, že ti to nyní funguje nic neznamená a navíc, správce souborů se dokáže dokáže projevovat i jinak
<HTML><i>přesto že mi nikdo konkrétně neporadil co s tím kromě přechodu na FTP</i><br>
Protože žádná konkrétní rada neexistuje, správný chod správce souborů nemůžeš nijak ovlivnit ani zajistit. Nejlepší je opravdu používat ftp.</HTML>
Já FTP v práci používat nemůžu, proto to zde musím upravovat přes správce souborů. A to že to nyní funguje, alespoň pro mě znamená dost.
tak jen bacha na krátké, mezidimenzionální propojení a výměnu (asi energii pro zápis do magnetické vrstvy) mezi dvěma náhodnými weby a na zaměstanavatele...
Re: Martin

Kdysi jsem měl s FTP podbný problém a po domácku si vytvořil toto:

http://blahapet.wz.cz/index.php?file=518