problémy se zobrazováním stránky

Stránku http://fonoklub.wz.cz jsem přepsal do HTML4.01 srict a na wz.cz to funguje špatně. Ignoruje to okraje definované v css, reklama na titulní straně se někdy zobrazí správně dole, někdy na pravém okraji. Když z index.html přejdu na další soubory, někdy se nenačte css (stránka má bílé pozadí), zpravidla chybí některý obzázek a po znovunačtení chybí zase jiný. Co se s tím dá dělat? Můžou za to reklamy?
Kopii té stránky jsem dal na vyzkoušení ke mě a všechno chodí bez problémů. Okraje, obrázky... opravdu jsem sám komu ta reklama způsobuje chybné zobrazování stránky?
http://www.vaelektronik.cz/fonoklub/index.html
Nepomohlo by kdybych si nechal zmenšit velikost prostoru a zbavil se těch lišt nahoře? Těch 500MB opravdu nepotřebuju.
A jak ta stránka vypadá po Shift-F5 ?

Popisovaný problém nebude v serveru, ale v prohlížeči, který neposílá správné HTTP požadavky.
po Shift-F5 se nestane vůbec nic. Na tlačítko aktualizace stránky se to někdy načte úplně nesmyslně, někdy normálně. Ale teď koukám že reklama se špatně zobrazuje jen ve Firefoxu. Ale ani v MSIE se nezobrazí okraje nadefinované v CSS. Jaké požadavky posílá prohlížeč, asi neovlivním :-) Takže tvrdíte že je chyba ve Firefoxu? Stránka prošla validátorem v pohodě, tam bych chybu nečekal. Ještě jsem na konec doplnil
<p style="clear both"></p>
aby se všechno další (reklama) muselo psát dolů, ale není to nic platné.
takže v MSIE se zase pro změnu na stránce nenačítá logo (teda jak kdy, někdy se nenačte ani css). Takže na serveru je všechno v pohodě a mám Microsoftu ohlásit chybu v jejich prohlížeči? :-))
Vypadá to, že <p style="clear both"></p> nic neřeší. Možná, kdyby byla místo mezery dvojtečka...

Většinou text na stránce vložím do DIVu, reklama pak poslušně skočí dolů.