Reklamní banner a lišta

Zdravím,
před 4 dny jsem změnil kompletně celý design stránek, problémém je pro mě reklamní banner, konkrétně jeho barva. Jak změním barvu banneru?

Při změně designu nyní na stránkách již nemám reklamní lištu (pokud to nepletu, tak to je obrázková reklama na Váš web v obdélníkové podobě), kde si mohu vygenerovat kód lišty? nebo mám překopírovat kód ze staré verze stránek na nové stránky?
Mohu ovlivňovat velikost lišty (chtěl bych si ji přizpůsobit vůči svým stránkám, aby elegantně zapadla do stránek.

Díky za odpovědi. :D
Momentálně máš na stránkách jen lištu - to je ten úzký proužek úplně nahoře - nastavení barvy je v administraci účtu. Odstraní to jen Thalia (moderátorka) anebo šéfové webzdarma - při zapnutí sis měl všimnout, že je tam napsané "(nelze to již zpátky vypnout"! Banner (468 x 60 px) nezobrazuješ vůbec, protože jej nemáš ani ve zdrojovém kódu stránky (nevložil se kód reklamy). Projdi si fórum - nevložení (a vkládání reklamy) se tady řeší pořád.
LAMA: špatně jsi mě asi pochopil, já to nechci vypnout, jen se ptám, zda jde změnit barva /po opravě/ lišty. Barvu lišty jsem si změnil v nastavení pod administrací a uložil, ale nic se nestalo, barva je pořád stejná... reklamní lišta je taky ve formě kódu, který je přidán do stránek nebo je automaticky přiřazena, jak tomu je např. u konkurence na http://www.ic.cz ?

U Banneru jsem se ptal, zda jde někde vygenerovat jeho kód nebo stačí, když si jeho kód překopíruju ze starých stránek a zda jde měnit jeho velikost + barvu.

Fórum jsem si tady pozorně procházel, ale nikde jsem se nedočetl odpovědi, takže jsem radši napsal tento příspěvek
<HTML>Lišta se do kódu přidává až při posílání stránky návštěvníkovi.

Co se týče banneru, velikost ovlivníte těžko. Když si uděláte vlastní obrázek toho kousku s nápisem "webzdarma" a upravíte si zkopírovaný kód, není to problém. Důležité je neporušit podmínky, tj. musí se zobrazovat banner.</HTML>
for Nípal: a jak mám vyřešit problém s barvou reklamní lišty? pod administrací v nastavení jsem lištu změnil na potřebnou barvu a uložil, ale lišta mi zůstává v původní barvě, nechce se změnit její barva. (Samozřejmě jsem zkoušel F5).
S tím asi nic moc neuděláš, protože prohlížeče mají asi svoji hlavu. Já na té tvojí stránce ve Firefoxu vidím oranžovou lištu, ale v IE a Opeře je bledě modrá... :-) Ctrl+F5 jsem také použil.
FOR LAMA: prohlížeče mají svou hlavu, ale už jsem přišel na to, jak to vyřešit, stačí, když zadáš kód barvy malými písmeny (nesmí být velká) a odmažeš úvodní křížek, pak už ti to půjde v pohodě ve všech prohlížečích, u mě to alespoň tak funguje. :-)
Ehm - ty umíš ovlivnit velikost písma v kódu reklamní lišty? Tak z toho jsem fakt lama...
FOR LAMA: v administraci pod nastavením si vybíráš barvu lišty, vybereš možnost "vkládání reklamy" pak možnost "vlastní" barvu a tam napíšeš malými písmeny kód barvy, není to nic složitého, ale jak zjišťuju, pořád to dělá neplechu :-(
<HTML>Ono to může chvilku trvat, než se změna barvy lišty projeví (když se zapíná lišta, taky to chvilku trvá, než se začne zobrazovat). Na spolcos.wz.cz vidím v Konqueroru bílou lištu.

Kód banneru zkopíruj ze staré verze, jeho velikost změnit nelze, změnit můžeš akorát barvu levého obrázku, jak už psal Nípal.</HTML>
To jseš dobrej :-)) Já jsem dodnes lištu nepoužíval - natož nějakou barvu. Ale velikost písma určitě nemá vliv na zobrazení barvy (ale třeba se pletu). A ty rozdíly v barvách se projevují i teď - takže jsi to asi nevyřešil.
<HTML>Já už tam teď vidím světle modrou.</HTML>
FOR THALIA: problém s barvou lišty jsem již vyřešil, jen prosím o strpení cca 7 dní, než nahraju na stránky banner, mám teď před sebou zkouškové období ve škole, ale věřím, že ani 7 dní nebudu potřebovat :-)
(S barvama lišty jsem si trochu hrál, proto se tak často měnila její barva, nicméně světle modrá je konečná barva, kterou tam chci :-D )

FOR LAMA: mě už barva lišty nedělá problém, psal jsem to malými písmeny a zobrazuje se mi ve stejně barvě jak v Internet Exporeru, tak ve Firefoxu, jinak si dovolím tvrdit, že rozdíl mezi psaním malých a velkých písmen opravdu je, stačilo mi, jak mě validátor drbal za i takové drobotiny...