Více reklamy než je zdrávo

http://czsborohradek.unas.cz/

Na tomto webu nyní tvořím stránky pro ZŠ, ale mám problém, zobrazují se mi na začátku 2 bannery od WZ a hned pod tím lišta, což je pro školní web spíše antireklama, kdyby alespon byla uplne nahore.

Mam redakčníé systém SunLight CMS. Nastavil jsem si umístění banneru dole, ale vše mám nahoře, je to hnus - nevíte co s tím ?
Kdyby alespon byla ta lista nahore a ten banner dole, ale takhle !
<HTML>V tvem pripade musis mit zvoleno Nahore, jinak se jich bude zobrazovat vic.

Pro jistotu si nejprve zazalohuj kod reklamy napr. do souboru reklama.html. Pak zmen vkladani reklamy na Nahore a do cesty k souboru vypln reklama.html a nahrej znovu vsechny soubory. Reklama se do zadneho nevlozi, bude jen v souboru reklama.html. Tento soubor pak nech zobrazit bud na hlavni strane nahore nebo na vsech dole (treba pod patickou).</HTML>
Lišta je vždy nahoře - s tím nic neuděláš (ledaže bys ji nechal vypnout).
Banner si nastav v administraci zobrazovat nahoře a zadej relativní cestu k souboru s reklamou (soubor vytvoř a nahrej na server).

Více je tady http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
<HTML>2Lama: on to myslel tak, proč ty bannery nejsou pod lištou, ale nad ní.</HTML>
Tu lištu bych nahore prekousl, ale ten banner chci uplne dolu.

Pokud mam tedy vytvorit samostatne reklama.html - co ma byt napsano v tom .html za kod ? poze tot : <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ?
<HTML>Jestli tam tu lištu nechceš, tak ji tam mít nemusíš, není povinná. Pokud ti tedy stačí základní prostor 200MB.

Do souboru reklama.html zkopíruj kód reklamy, t.j. to co je mezi zmačkami <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> včetně.</HTML>
Ty zřejmě nechápeš, že i když chceš mít reklamu na všech stránkách dole, tak v nastavení reklamy (v administraci tvého účtu) musí být nastaveno -nahoře- a reklama stáhnutá do toho souboru reklama.html (je to nutné kvůli použitému CMS).

Potom ale musíš upravit zdrojový kód toho CMS a kod reklamy nakopírovat (nebo naincludovat) do míst, kde je dole na stránce (patka) s textem: "Site designed by Free Css Templates XHTML | CSS • SunLight CMS • administrace".

Bič boží může mít někdy tvar i tvář webu! :-))
A musim presto nahrat znova cely CMS redakční systém ? a pak tedy upravit ten kod do html a dat pres WZ na nej odkaz ?
Bude to asi vhodné, protože já samozřejmě nemám tušení, kam všude se ta reklama vložila. Pokud jsi ji měl nastavenou -dole - na všech stránkách- tak se nacpala patrně všude (skoro).

-dat pres WZ na nej odkaz - tím myslíš co? Dát na NĚJ odkaz? To ne - stránku se zdrojákem reklamy anebo kod reklamy samotné musíš "ručně" vložit na patřičné místo anebo použít include souboru do stránky. Aby byla reklama dole a na všech stránkách, musíš ji prostě "vpašovat do CMS" - dolů do patky stránky.
Příklad cesty k souboru s patkou toho Sunlightu: http://czsborohradek.unas.cz/sunlightcms/templates/default/index.php - dole je odstavec <!-- footer -->
Tak jsem komplet smazal ftp a nahrál celý redakční systém nový - a najednou světe div se , je to ještě horší - http://czsborohradek.unas.cz/ - takovým počtem reklam na webu si mohu vydělávat na důchod :-)
Teď , když se chci přihlásit jako admin, tak mě to nepustí a píše :

Parse error: parse error in /3w/unas.cz/c/czsborohradek/admin/index.php on line 188
<HTML>Ale já u toho účtu vidím pořád nastavenou reklamu dole, takže není divu, že je všude. Musíš ji nastavit na Nahoře, do cesty vyplnit reklama.html (do něj nakopíruj kód banneru) a nahrát soubory znovu.</HTML>
Robot vkládá reklamu do aktualizovaných souborů. V tomto případě je nutné jeho činnost vzhledem k tvým stránkám potlačit. Toho se docílí tím, že se nastaví aby se banner vkládal do titulní stránky nahoru a jako jméno souboru, který tvoří tu titulní stránku se uvede jmeno souboru, které se v souborech aplikace nevyskytuje - to je např. to zmiňované reklama.html.
Pokud se to takto nastaví pak dojde k tomu, že si robot všímá jen souboru reklama.html. Pokud vkládání reklamy funguje normálně tak stačí nahrát na web prázdný soubor reklama.html, v okamžiku nahrání souboru se do něj vloží kód reklamního banneru.

Protože to výše popsané je takový malý švindl je potřeba zajistit aby se reklam zobrazovalo v souladu s požadavky WZ. Má-li být na titulní straně nahoře tak je potřeba upravit zdrojový kód aplikace. Redakční systémy mohou tvořit všechny stránky ze souboru index.php a tak je potřeba upravit vkládané soubory, které tvoří hlavičku nebo patičku. V případě, že reklama má být na všech stránkách dole tak stačí jen do souboru tvořícího patičku přidat buď vložení souboru reklama.html pomocí include a nebo zapsat přímo zdojový kód reklamy.

Nastavení musí být na úvodní stránce nahrou a soubor pro vložení musí mít jméno, které se na webových stránkách v původním projektu nevyskytuje - tím se činnost robota zreduje jen na první vložení do reklama.html a dále tedy nemohou nastat ty posisované problémy.

Pokud je na obrazovce objevuje více reklamních bannerů tak to znamená, že stejný počet zdrojových kódů je v souborech aplikace někde fyzicky zapsán, ty je potřeba vynazat a nebo nahraát znova. Předtím je však potřeba vkládání v administraci správně nastavit