reklama v novom okne

Ahojte, da sa prosim nastavit reklama tak, aby sa otvarala v novom okne?
Dakujem
Ne. A navíc nevím, zda je to i proti pravidlům.
Nastavit se to dá. Ovšem nehledej v administraci. Bylo by třeba upravit kód stránek, ale takový návod tu psát nebudu. Podle mě je to proti pravidlům WZ.
Je to proti pravidlům WZ, ale pokud si chceš na stránkách zobrazit ve vyskakovacím okně např. vlastní reklamu tak můžeš inspiraci najít na :
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html

Pokud můžu radit tak si dodefinuj další rámec, který bude někde na konci stránky, tedy dole na obrazovce a do něj pomocí návodu v http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html reklamu WZ nasměruj.
Proti pravidlům to asi není... nikde jsem nenašel, že by se měl odkaz banneru otvírat ve stejném okně. V pravidlech se píše o zobrazování bannerů na stránce, nikoliv o tom, v jakém okně se otevře po kliknutí uživatelem. Navíc v některých prohlížečích lze nastavit, že se odkazy otevírají v novém okně... Ostatně ani nevíme, kterou reklamu má Magdalena na mysli (jestli wz nebo nějakou svoji).
<HTML>2Lama: myslím, že to bylo myšleno tak, že se zadá adresa webu a wz banner se otevře v pop-upu. To je samozřejmě proti podmínkám. Kam se otevře po kliknutí, to už je na jednotlivém uživateli. Tady jde spíš o to, že spousta uživatelů popupy blokuje, tudíž wz banner musí být součástí stránky.</HTML>
Asi som sa zle vyjadrila, je mi jasne, ze banner musim mat na hlavnej stranke, a kedze mam ramce a banner len na jednej strane, podla pravidiel musi byt hore. Ide mi o to, aby sa po kliknuti na banner reklama otvorila v novom okne. V pravidlach nie je ani slovo o tom, ze to tak nemoze byt (aspon som to nenasla) a myslim ze to nikoho neposkodi; vsetky hyperlinky na strankach mam takto nastavene, skusala som tak nastavit aj tento (kedze som nenasla, ze je to proti pravidlam), stranku na novo nahrala, ale obsluzny program reklamy to zrejme vzdy zmenit naspat (porovnavala som kod stranky povodnej a umiestnenej na webz)
To přece záleží na uživateli, jestli na banner klikne levým nebo prostředním tlačítkem. Například mně vadí, když kliknu na nějaký odkaz levým myšítkem a otevře se mi nové okno.
no, musim povedat, ze toto je pre mna novinka :-); robila som aj anketu medzi mojimi kolegami - zo siedmich o tom nevedel nikto (vekovy priemer cca 30 rokov); takze predpokladam ze minimalne polovica uzivatelov mojej stranky to tiez nebude vediet a klepnutim na reklamu im odide povodna stranka.... z toho dovodu by som to rada vyriesila, ak sa da.
<HTML>Nastavit to nejde, ale můžeš si ten kód upravit. V kódu banneru je ten odkaz zapsán dvakrát. Jednou (v rámci javascriptu) je u něj definováno target="_top", tak to stačí upravit na target="_blank". Podruhé (v rámci nocsript) to definováno není, tam je to třeba dopsat.

Ale koukám, že píšeš že už jsi to zkoušela, ale že se ti to zase přepsalo. Zkus ten soubor nahrát pod jiným názvem a na nova_stranka_1.htm ho přejmenuj až na serveru.

Jinak já taky používám prostřední tlačítko :-)</HTML>