vkládání reklamy

už téměř dva měsíce čekám na vložení kódu reklamy do určeného souboru, občas ho nahraju na server znova, s tím, že to robota možná popožene, ale zřejmě ne.. ne, že by mi vadilo nemít na stránkách reklamu, na druhou stranu ale nechci, aby mi je smázli jenom proto, že je robot línej..

nejde to nějak popohnat?
Čekání nepomáhá. Místo toho zkus zkopírovat kus kódu z jiného podobného webu.

BTW: Třeba by pomohlo místo amerického qwerty používat evropské qwertz :-)
<HTML>Kryštof: Na některých serverech vkládací robot nefunguje, nutno si reklamu obšlehnout z podobného webu.

Kit: To jistě bude mít vliv. Sám qwertz rozložení nesnáším, je z Německa a člověku, který často přepíná mezi českou a anglickou klávesnicí, to prostě nevyhovuje. A navíc nevím, co je na qwertz evropského, kromě toho, že je to paskvil.

</flame></HTML>
Nípal: Je to už hodně dlouho, co jsem si zvykl na qwertz a nic mi neschází. Asi by mi z toho olezlo něco na hlavě, kdybych neustále přepínal mezi dvěma klávesnicemi. Je lepší si zvyknout na jedno rozložení a to používat stále. U mne vyhrála qwertz, ostatní ať používají co chtějí. V podstatě jsou tyto varianty rovnocenné.
Kit (V podstatě jsou tyto varianty rovnocenné.): V tom bych si dovolil oponovat, také nesnáším české qwertz, neboť často programuji a potřebuji převážně právě anglickou (US) klávesnici, kvůli různým znakům, které česká klávesnice nemá a nebaví mě neustále používat AltGr pro to, abych je napsal.
Když pak přepnu na českou qwertz, mám neustále špatně z a y, takže také používám českou qwerty a nedám na ni dopustit.
Franta: Takže místo AltGr používáš Shift. Také občas (docela často) píšu programy, ale na rozdíl od tebe jsem si AltGr zvykl.

Když jsem však chvilku seděl u Windows, všiml jsem si, že tam to není tak jednoduché (AltGr ve Windows zřejmě funguje jinak, než jako dočasné přepnutí na anglickou klávesnici) a proto se ti nedivím, že máš potřebu ty klávesnice přepínat.