Reklamní banner v rámech

Rád bych se zeptal, co mám udělat pro ro, aby se zobrazoval na mych strankach mxm.borec.cz reklamni baner. Pouzivam ramy a tak jsem nastavil Relativní cestu k hlavnímu rámci/souboru: na horni.html, ale problem pretrvava (ramce jsou definovany v index.html). Dekuji za odpoved.
Po změně nastavení reklamy je potřeba nahrát soubory znovu na web.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?57
Jo diky uz to funguje, ale proc se mi totalne prehazeli RAMY?
Mohu poprosit o zrušení reklamní lišty? zapnuta omylem. Muzete mi prosím říci, jestli mé stránky už neporušují pravidla?
neporušují, a imho to tahle nevypadá vůbec špatně, být tebou tak si tam tu lištu klidně nechámn, případně spíš nechám vypnout banner
<HTML>Já tedy v nastavení vidím v cestě k rámci/souboru vyplněno Index.html. Opravila jsem to na horni.html. Ale banner vidím jen v Konqueroru, ve Firefoxu ho nevidím.

Lištu jsem vypnula.</HTML>
v opeře JE baner ok
To jsi moc hodná. Ja jsem totiž ten Banner rucne vlozil do horni.html, protoze jinak to uplne zprehazelo poradi Ramu. Ale je mi zahadou, ze ackoli si tu listu vypnula, tak ji v exploreru i firefoxu porad vidim a banner taky. Jak je to tedy prosim s tim zobrazovanim baneru a reklamni listy v ruznych prohlizecich?
A jeste jedna vec. Asi jsem to nejak nekde prehlednul, ale je moznost nechat vypnout banner a misto toho si nechat reklamni listu?
<HTML>Ano, je, stačí požádat. (Váš dotaz nelze považovat za žádost, musíte větu trochu přeformulovat, ideálně na "Chci variantu pouze lišta.")</HTML>
Dobrý den.

Chci požádat o variantu zobrazení pouze reklamní lišty na místo banneru. Předem velice děkuji.
<HTML>Zapnutí/vypnutí lišty chvíli trvá, teď už ji tam nevidím.

Ok, zapnula jsem variantu "pouze lišta" s prostorem 300MB. Barvu jsem dala modrou, to si můžeš změnit dle potřeby. Vložené bannery musíš odmazat sám.</HTML>
Super. Jsi moc hodná. Je radost s tebou spolupracovat.
Děkuji za ochotu.
Já ve FF, Op ani v IE (v nouzi v práci) zaplaťbůh (či Tahalia?) nevidím, neb vše je decentně skryto v noframe části kódu. Myslím, že na mém webu začne být dost živo, takže rád na mail přijmu námět, jak nadále neviditelně, a přesto efektivně pro Webzdarmáky "naklikat" co nejvíce peněžního ekvivalentu...
<HTML>Porušujete podmínky, reklama má být vidět.</HTML>
Hezká barevná lištička bude pjezevcovým stránkám jistě slušet. Vlastně bude v každém rámu. Už se těším :-)
Mám nastavenou variantu pouze lišta (300MB), přesto se mi na úvodní stránce zobrazuje reklamní banner. Dá se ho zbavit? Nebo jsem porušil nějaké podmínky a mám to za trest? :)
Pokud lze odstranit, prosím o odstranění. Díky
A zkoušel jsi ho odstranit ty sám? Nahrej na server znovu stránku bez banneru a uvidíš.
Jo to už jsem zkoušel, přehrát novým, smazat a nahrát, zkoušel jsem i prázdny soubor index.php a stejně se zobrazí jak lišta tak banner!
V tom případě to nemáš nastaveno na "pouze lišta" a musíš počkat až si tohohle příspěvku všimne Thalia (moderátorka s právem nápravy). Pak si to ještě zopakuješ.
Aha tak já jsem podle velikosti 300MB myslel že mám opravdu nastaveno pouze lišta...no ale myslet znamená...:) Tak tedy počkám na změnu na "pouze lišta"!
<HTML>Někdo mě volal? :-) Ok, byl tam nastaven jen prostor, varianta nikoliv (bylo tam "Nahoře"). Takže od teď už by se banner vkládat neměl.</HTML>
Už to funguje tak jak má! Děkuji za nápravu! :)
Můžu poprosit o variantu "pouze lišta", děkuji!
Dobry den,

mohl bych prosit o zruseni reklamniho banneru na http://ash1989.wz.cz/ a nechani pouze listy? ja vim, jsem laik a pako, ze jeste dnes pouzivam frameset, ale na stary kolena se tezko ucim vice. zaroven bych vas pozadal o zbezne prekontrolovani stranek, zda je mam v poradku z hlediska vasich podminek.

dekuji za ochotu