Reklama

Dobrý den,

chtěla bych změnit umístění reklamy. jednu mám v dolní části stránky a druhá se mi teď zobrazuje v horní části stránky, kde nevypadá vůbec esteticky. Web mám rozdělení na dvě části, tak bude nejspíš problém v tom?

Děkuji

//Edit: nepiš název velkými písmeny. Velká písmena znamenají (ve většině případů) křik. Thalia
<HTML>Ano, pro rámy je třeba mít jiné nastavení vkládání banneru. Zazálohuj si kód banneru a uprav nastavení podle <a href="http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html">pravidel zobrazování</a>, popř. podle <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14">FAQ</a>.</HTML>
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s umístěním reklamního banneru na web. V nastavení na umístění banneru jsem dle mého názoru vše vyplnil správně, přesto se na stránce neobjevil. Zkusil jsem tedy ještě vložit přímo do kódu stránky příkaz na úpravu umístění reklamy na stránce, ale ani to nepomohlo. Reklama se mi tedy nezobrazuje, a obavám se o zrušení mé stránky.

Děkuji za rady...
Darkness:
zkusil jsem nechat vložit reklamu na serveru, který je na IP: 88.86.113.143 a reklama se nevložila.

Hlasuji pro variantu, že vkládání reklamy nefunguje.

Najdi si nějaký podobně zaměřený web (z hlediska umísťování reklam) a kód banneru si od tamtud "vypůjči" a vlož ho do kódu stránky - jako provizorní opatření, než to začne fungovat

Také je možné čekat až to zase začně fungovat a průběžně to zkoušet. To má tu výhodu, že je možné uspořádat tipovací soutěž na téma jestli se dříve objeví reklama nebo web někdo smázne
Chtěl bych se zeptat, proč se ny mých stránkách http://quagmire.borec.cz nevkládá reklama až za <body>?
Mě to může být celkem jedno, účinek zůstane stejný, akorát stránka takhle není moc validní.
Možná to bude tím, že mám hlavičku vloženou pomocí php requiere (include) a tak robot nenašel přímo v souboru index.php tag <body>
Šlo by to nějak upravit, abych nemusel nějak výrazně zasahovat do skriptů?
<HTML>Nastavte reklamu do zvláštního souboru a ten si phpkem vkládejte.</HTML>
Děkuji za radu, ovšem teď se mi reklama vkládá třikrát a já nevím co s tím
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, čím to je, že se mi reklama na http://www.stahni-cokoliv.kvalitne.cz/ zobratuje v pravo nahoře (tady těsně nad Homerem) ? V nastavení mám aby se reklama zobrazovala dole, děkuji za pomoc.
<HTML>Banner je vložen správně na konci souboru. Je to kvůli použití absolutního pozicování. Vše kromě banneru je absolutně pozicováno. Buď přestaň absilutně pozicovat, nebo absolutně napozicuj také banner tak, aby se zobrazoval dole.</HTML>

Zde : http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?57

se mimo jiné nachází tato poznámka :
"Do stránky nevkládejte celý kód reklamy z jiných stránek. Jsou tam ID (v každém kódu) které označují web a dle neho se určuje, zda se reklama zobrazuje ci ne. NELZE dát na web kód reklamy cizího webu, taková reklama by se vám nezapočítala! "

Ale dnes jsem z podpory@webzdarma.cz na nezobrazující se reklamu dostal takovouto odpověď :
"zkousejte prubezne nahrat index znovu, banner by se mel vlozit. Az se vlozi, tak si ho zazalohujte. Kdyby byl problem a delsi dobu by se nevlozil, je mozne pouzit kod z jinych stranek, ale ktere jsou podobne tematicky zamerene. Je to dulezite z duvodu spravneho cileni vkladane reklamy."

Tyto reakce si odporují, nicméně jsem zkusil radu z podpory a nahrál kód jiných stránek a funguje to - v administraci/infu se již načítá počet zobrazených bannerů.
No popravdě obě tvrzení jsou pravdivé.

Není možné použít kód z jakékoli jiné stránky. Jen z té, která je tématicky podobná. Navíc se to oficiálně nesmí. Toto řešení je pouze nouzové.
Ovšem je to na náhodu. Prostě musíte dosáhnout toho, aby se reklama započítávala. Nezapočítává se, pak to není ten správný kód reklamy.
já zase nechápu, proč se mi na dvou stránkách, které jsou téměř totožné zobrazuje reklama jednou dole (jak má být) a na druhé zase nahoře, kde nemá co dělat (mám nastaveno vždy dole)
http://test-web.webzdarma.cz/test1/uvod.html
http://test-web.webzdarma.cz/test1/uvod.html - reklama vložena dole a zobrazuje se nahoře

na http://test-web.webzdarma.cz/
je vložena tady dole a vidět je


Ta nechápavost je způsobena neznalostí - je to tím, že pokud se použije absolutní pozicování tak se absolutně pozicované objekty na stránce vypisují jinak než ty, co absolutně pozicované nejsou - v tomto případě reklama.

Na jakpsatweb.cz to je vysvětleno
ds: děkuji, pokusím se to nastudovat:)