Reklama

Ahoj, na stranku http://www.svec.vyrobce.cz/admin/banner.php chci umistit banner, ktery se pote zobrazuje na vsech strankach www.svec.vyrobce.cz dole, ale uz aspon treti den robot nic nevklada :-(... V administraci mam cestu spravnou a soubor jsem nakopiroval pozdeji nez upravu v administraci. Lze to nejak urychlit?
Zkusil bych znovu nahrát ten soubor. Pokud ani to nepomůže, tak zkuste soubor nachvíli přejmenovat na banner.html. To jest v administraci nastavit na html název a nahrát tam html soubor. Pokud se chytne, pak si nechejte zkopírovat kód reklamy nebo přejmenujte zpátky na banner.php.
Ono se někdy stane, že na PHP soubory to nezareaguje.

Jestli to celé nepomůže, lze provést fintu, kterou nedoporučuji, ale je to nouzová situace. Můžete použít reklamní kód z jiného webu, který má podobnou tématiku. Jestli se reklama odjinud chytla poznáte tak, že se bude započitávat. Pokud ne, musíte najít další.
Zdroják reklamního banneru se vkládá při uploadu souboru na server - takže pokud tam není - tak tam ani nebude (robot jej dodatečně nevloží). Možná ho vystresoval ten toplist... :-)
Otázka je, jestli jsi v administraci účtu v nastavení reklamy zvolil Nahoře (relativní cesta k souboru s reklamou) a tu cestu tam zadal.
To Tomik: prejmenovani i nahrani jsem zkousel uz vickrat a nepomohlo to, pravdepodobne budu muset hledat kod od jinud.. to je desne.. :-(

To Lama: Ten toplist je jinde nez bynner.. jen jsou napozicovane vedle sebe.. Verim, ze nastaveni v aeministraci je spravne..

zkusim soubor nahrat pres web misto res ftp, ale ani to asi nepomuze.. ach jo..
spravne, ani nahrani pres webove rozhrani nema vliv..
každý cizí reklamní banner se chytne. Dle mého soudu na WZ není ošetřena kontrola správnosti ID v banneru pro směrování reklamy. Sebevědomě se předpokládá, že robot funguje vždy a tedy vloží reklamu ze správnými ID. To, že libovolný banner nefunguje, je jen takový strašák, který má odradit připadne zasahovatele do kódu. Dle mého soudu prostě robot na vkládání reklamy nefunguje a to za předpokladu, že to nevkládání trvá dlouho tak může mít i neblahé důsledky, minimálně je otravné to pořád dokola zkoušet.

PS: nebo mi něco uteklo
To ds: nakopiroval jsem cizi kod, tak uvidime, jestli to zacne pocitat. Dik za tip.
Ahoj, tak tam mam vlozenou reklamu z ciziho serveru, ale do poctu zobrazeni banneru se to vubec nepromitlo, jak je videt na http://www.webzdarma.cz/katalog.html?typ=search&step=1&slovo=svec.vyrobce&kde[]=subdom&x=31&y=3
Co s tim? Robot mi reklamu nevklada a rucne vlozenou nezapocitava.. Neradbych, aby se stranka smazla a na kontaktovani podpory mailem nemam odvahu..
<HTML>Počet zobrazených bannerů sleduj v administraci v sekci info. Já u tebe dnes vidím momentálně 86 zobrazení a včera 24. Doufám, že jsi banner zkopíroval z tématicky podobného webu (i když vidím tam reklamu na dámskou obuv, tak snad ano :-)).</HTML>
To Thalia: Mas pravdu. V infu to vidim, tak je to snad vporadku (tzn. chyba je v katalogu, ale ta me tolik netrapi..) Dekuju za uklidneni.