Problémy s doménami na: zaridi.to + Databáze

Dobrý den ,a mých doménách např. infoweb.zaridi.to nebo svetpc.zaridi.to je problem s dostupností domény. Databáze u článku atd. je jako po výbuchu, jakoby překˇodované a pri web aplikacích to hlásí ze stranka je více jak 20s pri připojování neaktivní, chtel bych se zeptat, kde by mohl být problém. Děkuji
<HTML>No nenačítá se to zrovna rychle, to je pravda.

Co se týče toho kódování, tak v hlavičce definuješ utf-8, ale ty texty jsou v iso-8859-2 - když to v prohlížeči změním na iso, tak je diakritika vpořádku.

Edit:
Hm ale když koukám do db, tak porovnání je u tabulky i u sloupců utf8_general_ci. Já bych se možná spíš na tohle zeptala na fóru wordpressu. Ale třeba ti tady někdo poradí líp :-).</HTML>
včera bylo vše Ok. zajimave ze dnes nic nefunguje. oki zkusim to tak udělat. Jinak nevíš prosím proc se stranak tak pomalu načítá ?
<HTML>Vypadá to, že server je nějaký zahlcený. Adminovi jsem to řekla, tak předpokládám, že to snad bude v nějaké dohledné době zase v pořádku.
Řekla bych, že se pak spraví i ta diakritika...</HTML>
Diakritika se zatím nespravila a líné je to i když browsuji svým oblíbeným superrychlým "prohlížečem" netcatem. Ty prodlevy jsou až několikaminutové.
Oki, moc děkuji, věřím, že to bude v brzké době napraveno. Jinak i tak jsem spokojený vše fungovalo jak má, takže jakmile bude vše Ok. budu jen rád :-)