Validita

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mam vyřešit validitu v reklamním baneru, když nefunguje už ani <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->. Nevím jestli to lze vyřešit, protože chyby jsou v google reklamách.
<HTML>Jakou stránku konkrétně myslíš? Když na andrasek.wz.cz kliknu dole na odkaz na validátor, tak mi to vrátí hlášku "This document was successfully checked as XHTML 1.0 Strict!" a vidím, že banner je opravdu vložený ve strict verzi.</HTML>
ano myslím tyto stránky, ale kromě tohohle validátoru ještě používám validátor instalovaný přímo ve firefox a ten mi hlásí chyby.
Validator.w3.org je tolerantní k některým chybám, které de facto nelze v dnešním prostředí www odstranit aniž by došlo k újmě stránek. Jde například o MIME, které by správně mělo být application/xhtml+xml, ale většinou je degradováno na text/html.

Co vlastně mají znamenat tyto dva řádky ve zdrojáku?

<meta http-equiv="Content-Type" content="application/xhtml+xml; charset=iso-8859-1"/>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />

a proč je místo slova zámečník slovo zámecník?

Napovím: Pro češtinu není vhodná západoevropská sada iso-8859-1, ale středoevropská iso-8859-2.
<HTML><i>používám validátor instalovaný přímo ve firefox a ten mi hlásí chyby</i><br>
Tak snad ti poradí někdo, kdo ten validátor taky používá. Já ho nemám. Takže když nenapíšeš, jaké chyby hlásí, tak já se zdržuji rad. Mně osobně by tedy stačilo, že mi validator.w3.org označil stránky jako validní. Všem validátorům se asi stejně nezavděčíš, však si zkus např. validator.w3.cz.</HTML>
Do Firefoxu jsem si nainstaloval stejný validátor, jako používá W3C, můžu validovat offline se stejnými výsledky, jaké podává "originál".
Je možné, že sis do Firefoxu nenainstaloval validátor, ale nějakou napodobeninu.

Některé reklamy používají IFRAME a kód vložených stránek je nevalidní.