Nezobrazuje se reklama

Dobrý den, v tomto fóru jsem už podobný problém našel, ale stejně nevím jak ho vyřešit. Mám stránky tvořeny v redakčním systému WordPress, jinak je vytvořit neumím, a reklama se mi nezobrazí ani nahoře ani dole. Nerad bych, aby byly stránky smazány. Zřejmě musím vložit kód přímo v administračním rozhraní do některé ze stránek, nevím ale v jakém znění. Neměl s tím už někdo zkušenosti? Stránky mají adresu http://pozemky-marklovice.prodejce.cz. Díky moc za rady.
Zaprvé by chtělo zjistit jestli vkládání reklamy funguje
např. podle http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
pokud funguje tak pak by se ten kód ze souboru reklama.html vložil do stránky aby to splňovalo podmínky WZ.
Pokud to nefunguje tak čekat až začne a nebo navštívit stránky nějakého spekulata s pozemky a reklamu si od něj zkopírovat
V administraci si nastav zobrazování reklamy - nahoře - a zadej relativní cestu k souboru s reklamou (vytvoř např. reklama.php a nahrej na server).
Edituj stránku footer.php (ve složce použitého vzhledu) - kód reklamy budeš muset získat z tématicky příbuzného webu (tobě se reklama automaticky nevložila). Pokud jsi našel stejný anebo podobný problém na tomto fóru, našel jsi pravděpodobně i řešení.
Díky, jdu to vyzkoušet, začínám to pomalu chápat jak to funguje :-)
Tak už mi to všechno klape. Doufám, že správně. V infu mi to píše: zobrazených bannerů dnes - 10. Tak to asi jede, že? Díky za pomoc.
Reklama by měla být před tagem </body> a ne až za ním.
Opraveno, funguje vše, díky.