Nelze přenést soubory!

Zdravím,
i když mám maximální kvótu 500MB a využívám přibližně 17MB, při přenosu souboru mi opakovaně vyskakuje chyba "Nedostatek místa, přenos selhal."

Je tedy možné, že mám volné místo špatně označeno? Že se započítávají i soubory, které jsem již smazal? Nedokážu si to nijak vysvětlit.

Děkuji za radu, případně - když by to jinak nešlo - bych byl rád za kompletní smazání adrešáře mého webu. :) Zpět už bych si to nahrál hladce.
Tak jsem byl právě mile překvapen... Po celý den to nešlo... a jakmile jsem napsal na fórum, vypadá to, že přenos již zase funguje. :)
Zdravím,

poslední dobou se mi stává, že buď mi nejdou přenést soubory na web i když je místo z cca 55% obsazené a pokud to jde, tak některé soubory zmizí.
<HTML>A používáš FTP, Vrbame? Soubory samy od sebe nemizí.</HTML>
Používám FTP, nejde o to že najednou chybí ale i třeba jsou poškozeny.
Dobrý den,
Mám stejný problém - na serveru mám zatím pouze index.php který zabírá 12kB a když chci na server přes total commander přenést soubor o velikosti 14MB - dojde k chybě ("přenos selhal"). Když se o to samé pokusím přes vaše stránky pomocí "správce souborů", přenost také selže. Mé připojení je kabelové-velmi stabilní. Problém tedy bude na straně vašeho serveru.
Tak jsem to schválně zkusil teď večer a jde to :-) Problém bude pravděpodobně ve vytížení serveru.