Nastavení vkládní reklamy

Asi tak před rokem jsem řešil problém že se mi nevkládala reklama místo značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a musel jsem ručně vložit kód reklamy ukradený z jinejch stránek (viz https://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=54521&t=54517).
Teď se zdá že už to funguje, protože jsem měl nastavený zobrazování reklamy na každé stránce dole a stráku generuju PHPčkem, vkládala se rekalma do každého PHP spuboru (jelikož každou stránku mám složenou z cca osmi pomocných PHP souborů, měl bych tam osm reklam.
Musel jsem tedy nastavit vkládání reklamy nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)" a nastavit "Relativní cestu k hlavnímu rámci/souboru", který PHPčkem vkládám do každé stránky dolu. Bohužel při nastavení vkládání rekalmy dole nejde nastavit cestu k hlavnímu souboru s rekalmou, aby se nevkládala do všech souboů.
Taže reklamu mám tak kde chci, pravidla WZ snad neporušuju a reklamu zobrazuju dostatěčně, jen to naprosto neodpovdá nastavení...

Můžete se ma to prosím někdo podívat? Nerad bych kvůli tomu měl nějaký problémy...
Děkuju
Reklamu máš zobrazenou dole na všech stránkách (alespoň co jsem viděl) - a to je hlavní. Někde jsem ji viděl 2x - ale to wz asi vadit nebude.