validace reklamního proužku

Dobrý den,
mám problémy s validací reklamního proužku - nejsem jediný a proto jsem hledal po fórech, co radíte ostatním. Bohužel ve všem, co jsem našel, bylo řešení vždy stejné - vložit na úplný začátek stránky <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
Bohužel, bez výsledku. I když vezmu svůj soubor, do něj vložím právě tento řádek a soubor uploaduju, problém přetrvává. Při prohlížení zdrojového kódu vidím, že na samém začátku je nějaká reklama "oiz" s něčím, co považuji za její kód; za tí je reklama "oik" a ještě za ní je "strict" - nic z toho ale v souborech u sebe nevidím.
jako validátor používám w3 validátor.
děkuji
<HTML>Banner máš vložený nevalidní, to je pravda. Dej tu značku <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> za <body> a nahrej soubor znovu. (současný banner si zazálohuj, dá se snadno případně upravit na validní - místo <div align="center"> se dá <div style="margin-left: auto; margin-right: auto">).</HTML>
Byl bych býval řekl, že jsem to takhle právě i zkoušel.. tedy, vložil jsem značku hned za <body> a uploadoval.
Nyní mi to hlásí, že tato část nemá deklaraci DOCTYPE - z nějakého důvodu se mi v kódu opět objevila před touto deklarací.
ulož si te kód do samostatného souboru, např. do reklama.html, pak soubor uprav aby byl validní podle tvého gusta a pak ten soubor vlož pomocí include za <body>. Musíš ale ošetřit aby se už nevkládal banner standartním postupem, viz např.:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
a taaké vamazat případně to, co už se stihlo zapsat do souboru index.php
Udělal jsem podle návodu a vše funguje. Děkuji moc