velice pomalé PHP a databéze

dobrá den. na svých stránkách mám i diskuzní forum ale zpracování php a přistup do databáze jsou velice pomalé. bylo by možné (klidně za více reklamy) zrychlit tyto služby? načítání stránek je opravdu velice pomalé.

diky
Si děláš kozy? :-)
"Slyšíme o tom každou chvíly. tam mladík postřílel x spolužáku, policie zjistila že den předem hrál akční hru, nebo psychologické výskumi potvrdily…"
To jako chceš, aby se tvoje pravopisné bludy šířily bleskověji? :-))
<HTML>Pomalé mi to zrovna teď nepřipadá. Ale lidé, kteří nejsou ochotni vyhradit si trochu času na zkorigování pravopisných chyb ve svých textech, na mne nepůsobí dobrým dojmem. Možná ti přijde, že jsem puntíčkář, ale vím, co říkám. Vysoká četnost gramatických chyb (a to i velmi základních, jako nepoužití infinitivu tam, kam nic jiného nepasuje - narážím na tvůj příspěvek o ČPS) poukazuje na to, že dotyčný je negramotný, lajdácký, nebo netrpělivý, což jsou vlastnosti, které oceňuje málokdo.</HTML>
Nípal: Trochu bych to upřesnil: Lidé, kteří jsou lajdáčtí v pravopisu bývají často lajdáčtí i v programování a pak si stěžují, když napíšou blbě nějaký skript, který pak běhá pomalu.

K tématu: Možná sis vybral nějaký pomalý framework.

BTW: Stránka mně připadá docela rychlá.