drupal a /tmp

Stránky drupalu: http://aquanet.webzdarma.cz/drupa. Ať se snažím jakkoli mám tam i přes všechna nastavená práva hlášku:Vybraný soubor /3w/webzdarma.cz/a/aquanet/tmp/filel5qIHJ nelze zkopírovat. Co s tím?
Souhlasí ti cesta ke složce/souboru? Máš správně nastavená práva zápis/čtení ke složce? Uvedený soubor je (alespoň mi se zdá) mimo složku drupalu.
ten adresář jsem zkoušel v drupalu v hlavním adresáři, v kořenovém adresáři webu, samozřejmě byl i klasicky v podadresáři /site. Práva jsem přes gFTP ale i přes manažera na admin stránce webzdarma nastavoval na úplně pro všechny tedy 777, po vymazání cache se hláška chvíli neobjevuje a pak se zas znovu objeví, v tmp se hromadí a hromadí soubory, zkusil jsem cache vypnout, dát mód normální i agresivní ale žádná změna. v logu admina se mě objevuje i hláška: Stav HTTP požadavku Selhalo
Váš systém nebo síťové nastavení neumožňuje Drupalu přístup k webovým stránkám, výsledkem jsou omezené funkce. To může být způsobeno nastavením webového serveru nebo nastavením PHP. Omezení se projeví v informacích o dostupných aktualizacích, agregátoru, přihlašování přes OpenID nebo použití služeb závislých na síti.
ale tohle se mě v konfiguracích nedaří ovlivnit, myslím, že je to něco s právy a bezpečností na serveru hostingu
po x-té jsem smazal a znovu zřídil adresář /tmp a vyčistil cache a krom té hlášky Stav HTTP požadavku je zatím od souborů v cache klid, není to ve velikosti vyrovnávací paměti PHP?
no nic , hlášky jsou tam po cca 10 min znovu
Otázkou je, co ta hláška přesně znamená. Uživatelské hlášky jsou sice dobré, ale programátorům to nic neříká. Pokud není onen tvůrce.

Popis problému mi připomíná stejný efekt jako pro upload souboru. Soubor se sice umístí do /tmp, ale už se neumístí na cílové místo. A toto provádí funkce copy(). A tady je zádrhel. WZ má tuto funkci zakázanou. Takže je možný, že tuto hlášku zavolala právě funkce copy()

Řešením je vytvořit si vlastní kopírovací funkci za použitím fopen,fread a fwrite. A tuto funkci nahradit za zakázanou funkci copy().
Nebo potlačit chybu tím, že upravíme podmínku. Což vyžaduje zásah do kódu a nefunkčnost této operace.
Mám takové nejasné tušení, že bys měl použít funkci move_uploaded_file(). Alespoň manuál to říká.
Na adrese http://aquanet.webzdarma.cz/ nemáš index. Proč sis nainstaloval Drupal až do podsložky http://aquanet.webzdarma.cz/drupal/ ? Sice to není zakázané, ale když někdo bude psát tvoji adresu, asi by bylo jednodušší jenom http://aquanet.webzdarma.cz/ Zbytečně sis tím možná zkomplikoval život, protože mám dojem, že Drupal se tady běžně používá - problém byl snad jen s verzí PHP (potažmo Drupalu) - ale to bys viděl nějakou hlášku při instalaci. Taky si počti o vkládání (a zobrazování) reklamy.
dobře zkusím to přesunout, neměl y být problém vyexportovat mysql databázi ,zkopírovat do kořene a pak vymazat data a naimportovat do mysql data nebo to udělám znova, do podsložky jsem to dal proto abych tam mohl dát třeba ještě něco jiného, netušil jsem, že ty hlášky se objeví, reklamu jsem zatím do toho ani nevkládal a nezobrazoval