Mozilla ANO, Explorer ne

Prosím o pomoc, vytvořil jsem si stránky http://kajbag.wz.cz/, které v mozille jsou vidět dobře a dle instrukcí, ale ty samé stránky v exploreru nejsou funkční- ne docela , může mi někdo pomoci co s tím? Díky za odpovědi.
OMG! Tak to je poprvé, co IE nezvládá svého brášku MS Office. A taky poprvé, kdy se tu objevil opačný efekt. V drtivě většině je IE jediný, který si rozumí s Office a ostatní prohlížeče to zobrazí jinak. Tady je to jinak.

Ale mám takový pocit, že jste si se hral se zdrojákem. A při tom hraní jste se nějak uklik a porušil konzistenci. Proto si IE neporadí s touto změnou.

Jinak nic ve zlým, rádi pomůžeme, ale pokud jde o Office, tak tady se nikomu nechce luštit microsoftí kód, protože se v něm nikdo nevyzná. Je to jako hledat jehlu v kupce sena. Pokud se najde odvážlivec, prosím.
Jedině co můžu doporučit, je udělat to znovu nebo lépe vykašlat se na Word a najít lepší alternativu, případně se naučít HTML.
Omlouvám se,že to napíšu takto,ale HTML kód (spolu s kódem office) je prasárna. A ani se nedivím, že to nikdo nechce luštit.Navíc se zbytečně přenáší spousta dat navíc. Stejný kód v čistém HTML funkční v FF i IE lze napsat behem pár minut i bez office balastu.
Jinak ke stránkám:Nejspíš byly znovu nahrány, protože se zobrazují správně v IE i v FF (nehledě na gradient v levém menu,který se ve FF zobrazuje rastrově).
Big_G: Kde jsi vyhrabal toho kostlivce?

Používat kterýkoli program z MS Office na psaní webu je krajně nevyhovující. To si tady uvědomujeme snad všichni. Z dílny MS je snad na tvorbu webu nejvhodnější Notepad.

Microsoft Expression Web jsem ještě nezkoušel (ani zkoušet nebudu), takže jeho vhodnost nemohu posoudit.