nelze zveřejnit

Už asi 3 den nejsem schopná zveřejnit upravené stránky. Vždycky mi to napíše následující:
Příprava na připojení...
< 220 FTP Server ready.
> USER drevovyrobky.wz.cz
< 331 Password required for drevovyrobky.wz.cz
> PASS *
< 530 Login incorrect.
Nepodařilo se navázat spojení se serverem:

Chyba zveřejňování!

Nevíte někdo co s tím? Internet mi normálně funguje.
Díky za radu
<HTML>Zadáváte správné heslo?</HTML>
<HTML>Máte jako server/hostitel drevovyrobky.wz.cz?</HTML>
Heslo správné mám, v administraci normálně úpravy provedu, ale ztroskotám na tom zveřejnění. Jinak dělám vše jako normálně, myslela jsem, že je chyba třeba na wz, ale už to trvá 3 dny.
Dobrý večer,
pokud se přihlašujete např. přes Total Commander a zapomenete hned v prvním dialogu zrušit zaškrtnutí anonymního připojení, pak server vrací chybu s tímto kódem 530. Zkuste se podívat, zda by to nemohlo být právě tím.
připojuji se normálně přes internet explorer. Commander nepoužívám. Jsem v tomto trošku laik:-(
Správce v administraci je nespolehlivý, použij raději Total Commander, FileZilla nebo pro Firefox doplněk FireFTP. Jak pracovat s FTP je popsáno tady: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Zkusila jsem i Commander, ale bohužel stále to hází chybu 530. Heslo mám správné, tak už fakt nevím
<HTML>Stále nevím, jestli máte jako server/hostitel také drevovyrobky.wz.cz. Jestli se zkoušíte připojit např. na ftp.webzdarma.cz, tak není divu, že to nefunguje...</HTML>
jo jo, mám hostitele drevovyrobky.wz.cz
<HTML>Moje teorie se nezměnila. Sice nemám přístup do logů, ale z informací, které jste nám dala (dostanete se sem, dostanete se do našeho webového správce souborů...):

Špatné heslo.

Ono se to třeba tak nemusí jevit:
- Obsahuje nějaká písmena s diakritikou? (Protože pak by mohlo dojít k nedorozumění mezi systémy, které používají různá kódování.)
- Může být problém s y/z. (Jak známo, nějaký debil kdysi převzal české rozložení kláves z německých psacích strojů a od té doby se šíření toho paskvilu s přehozeným y/z nemůžeme zbavit. Možná při zadávání hesla používáte "tu druhou" klávesnici, kde je dvojice y/z umístěna obráceně. A vůbec - při přepnuté klávesnici se může stát, že místo 123 zadáváte +ěš apod.)

A nebo je moje teorie zcela mylná, pokud informace, ze kterých vychází, není správná.</HTML>
Heslo by mělo být správné, nikdo ho neměnil, navíc když se přihlásím, můžu soubory spravovat, vkládat fotky, jen to prostě nezveřejním. Dokonce jsem i heslo vyměnila a zkoušela zveřejňovat s novým heslem a pořád nic. No děkuji Vám za rady, počkám, jestli se ozvou administrátoři, jinak budu muset někoho povolat:-)
Už je asi načase, aby se někdo zeptal, co rozumíš vlastně tím "můžu soubory spravovat, vkládat fotky, jen to prostě nezveřejním". Co je to "zveřejnění"? Rozhodně to není výraz, který by se v souvislosti s webem běžně používal.
Lama: Na pochopení této hantýrky by sis asi musel nainstalovat Web Page Maker, kterým je stránka namalovaná. Ovšem nechápu, jak za takový mizerný editor mohou chtít peníze. Nejspíš obsahuje FTP klienta, který "zveřejňuje".

Na stránkách drevovyrobky.wz.cz je spousta obrázků v nezmenšené velikosti. Ani bych se nedivil, kdyby byla překročena disková kvóta na WZ.
Lama: Výraz "zveřejnění" používá Microsoft. Jiné editory pro změnu používají výraz "publikovat". Prostě tvůrci těchto editorů používaji výrazy, kterým rozumí laik. Myslíš, že by rozuměli výrazu "upload přes FTP"?

Ale souhlasím s tou položenou větou. Nějak si protiřečí. Nejdřív, že fotky tam můžu dát, následně protiklad nejde to zveřejnit. Skoro mám pocit, že jde o něco úplně jiného než trable s FTP.

Dvořáková: Nevím, zda v tomto pomůže administrátor. Doporučil bych povolat někoho zkušenějšího, ať se na to podívá. Takhle na dálku Vám nepomůžeme. Dali jsme Vám rady, které s tímto souvisí, ale jaksi podle Vás nefunguji.
Fotky přes správce souborů nahraji, všechno upravím, ale nakonec ztroskotám na tom, že to prostě nezveřejním (přesně tohle slovo je na web page makeru).No zkusím ještě zvětšit kapacitu, jak jsem se tady dočetla a uvidíme.
Jinak fakt díky za rady.
Nenabízí se v tom editoru náhodou nějaký microsoftí webový server? Musíš "zveřejňovat" přes FTP klienta (většinou to tyhle editory umí). Fotky a další soubory pravděpodobně uploaduješ někam jinam (možná z počítače do svého počítače mezi složkami). Zkus ten Total Commander - je ke stažení třeba na Slunecnice.cz a odkaz návod jsem ti psal už nahoře.

Mimochodem - nastránce editoru jsem našel: Publish your web site with just one-click.
Lama: Nesmíš věřit všemu. Také někdy instaluji programy přes "1-Click Install" a jeden klik mi nikdy nestačí.