Časový limit spojení vypršel!

Nejde se mi připojit na ftp://cin-ankadi.wz.cz:353/ neboli cin-ankadi.wz.cz:353.

TC mi vyhazuje hlášku "Časový limit spojení vypršel!".

Pokud smažu port 353 tak se přihlásím. Chtěl bych se, ale přihlásit zabezpečeně.

Mám nainstalovaný SafeTP2.0.
Mám v TC nainstalovaný plugin sftp.

poraďte někdo co s tím...možná jen nevidím evidentní chybu.
v diskuzním fóru jsem hledal ale nenašel odpověď.
Myslím si, že na WZ nemůžeš používat port 353 na přihlášení přes FTP. Co máš tak tajného na freehostingu, že se nemůžeš přihlásit normálně?
<HTML>sftp není SafeTP. SafeTP už samo o sobě (když je tato služba u vás spuštěná) poskytuje jakousi obálku na FTP protokol. Tzn. abyste se připojil pomocí SafeTP, mějte puštěné SafeTP a pusťte FTP klienta (např. TotalCommandera). Toho nijak zvlášť nenastavujte, nepotřebujete žádný zvláštní plugin a normálně se s ním připojte jako na obyčejné FTP (tj. port 21). Běžící SafeTP zajistí překlad FTP transakcí do zabezpečené podoby.

zbi: Nalistuj si prosím http://www.webzdarma.cz/pp.html?3#3 a študuj.

//edit: Tj. tak už asi činíte - sftp plugin nepoužijete, když se připojujete jakoby na normální FTP a běží SafeTP klient. Je samozřejmě problém poznat, zda to jede přes SafeTP - ale kdybyste si zkusil tu komunikaci zachytit nějakým snifferem, tak poznáte, že SafeTP to za vás opravdu šifruje a posílá na ten bezpečný port.</HTML>
tajného tam nemám nic, jenom potřebuji zabezpečit heslo, kterým přistupuji, aby se mi tam pořád nenahrával vir!
děkuji za odpověď, odkaz "http://www.webzdarma.cz/pp.html?3#3" jsem našel a nastudoval ještě než jsem sem napsal dotaz.
Problém u mě tkví v tom, že pokud se připojím běžným způsobem, se spuštěním SafeTP, přes TotalCommander tak mi SafeTP píše...

"You are about to send your password to an insecure server in the clear. Sending your password in the clear could expose it to hackers snooping on the network. Are you ABSOLUTELY SURE you want to do this?"

navíc SafeTP Manager píše na záložce "Active sessions" ve sloupcích Control a Data... "insecure".

předpokládal jsem, že pokud to bude zabezpečené, tak mě nebude SafeTP varovat a nebude se v něm psát "insecure".
Total Commander 7.50 umožňuje ukládat nastavení TC a hesel na volitelné místo v PC a navíc umožňuje použít Hlavní heslo. Dá se říct, že "nebezpečné" bylo ukládání hesel do složky Windows, kteroužto cestu hajzlíci zneužívali (a ještě zneužívají). Hlavní je, nedostat se na stránky, ze kterých si do PC stáhnete špióna (neboli otázka bezpečného brouzdání).
jasné, chápu...ale stejně bych byl rád kdyby mi fungovalo SafeTP zabzpečení.
<HTML>Tak tohle je na dýl, bude to muset poputovat k někomu, kdo se o SafeTP na WZ stará. Správně bych měl totiž od WZ při navazování SafeTP spojení získat nějaký SafeTP klíč.

// Edit: Ono to je hlavně tím, že to nikdo nepoužívá...</HTML>
Děkuji za pomoc, již jsem poslal e-mail s dotazem na podpora@webzdarma.cz.
<HTML>Takže, ponořil jsem se do toho lépe a hlouběji.

Na stránkách podpory se mluví o SafeTP. Ten asi opravdu někdy někde běžel a někde možná běží. Každopádně my máme oba smůlu, nemůžeme jej použít ;) Naštěstí zrovna ve Vašem (a i v mém) případě je k dispozici (a v provozu a funkční) SFTP server. Takže:

- odinstalujte SafeTP (přes přidat/odebrat programy či programy a funkce, prostě řádně odinstalovat)

- máte v totalcmd sftp plugin. jestli tomu rozumím, jde o knihovnu openssl hozenou do adresáře s totalcmd (konkrétně jde o soubory libeay32.dll a libssl32.dll). pokud ne, musíte tam ty příslušné soubory odněkud sehnat, např. z http://www.miroslavnovak.com/ftps-total-commander-openssl-dll_cz.php

- předpokládám, že danou FTP relaci máte uloženou - v jejím nastavení je zaškrtávátko SSL/TLS - to zaškrtněte a hrajte si ;) Všimněte si v SFTP logu výměny klíčů - neklamný důkaz, že to funguje. (pokud nemáte uloženou relaci, pak ftps://cin-ankadi.wz.cz)

- vyzkoušel jsem to na svém webu, vyzkoušel jsem to i na Vašem, funguje to</HTML>
FUNGUJE TÓÓÓÓÓÓ!
Super moc všem děkuju. :DDD
je potřeba tam ještě někde něco nastavit? nebo co používáte za host:port ? Bez zaškrtnutého SSL/TLS se připojím, ale se zaškrtnutým ne, server se tváří, že to nepodporuje :
...
220 ftp server ready
AUTH TLS
500 AUTH not understood
AUTH SSL
500 AUTH not understood
QUIT
MiHl: Zabezpečené FTP není všude. Takže server, na kterém je Váš účet, SFTP zřejmě nepodporuje.
jo, na webz to nejde... kdysi davno, kdyz se na foru proflaklo, ze je na nekterych domenach webzdarma ftps, jsem to zkousel... na .webz.cz to nebylo tehdy a zrejme neni doted