Nastavenie DNS - doména 2.radu

Dobrý deň,

chcel by sa spýtať ako konkrétne by mali byť nastavené DNS údaje pre doménu napr. "xyz.sk", spravovanú registrátorom na Slovensku, pre ktorú by som chcel priradiť freehosting zvolenynazov.xf.cz.

Teda, aké údaje by mali byť zapísané v:

DNS1
DNS2
DNS3
DNS4

CNAME
A

Ďakujem.
<HTML>http://www.webzdarma.cz/pp.html?6#4</HTML>
Ďakujem,

s tým, "cname" a "a" je to jasné.

no problém vidím v tom, že sa tam nikde nepíše o DNS 1 ... DNS 4
<HTML>Protože nic jiného není potřeba nastavovat.</HTML>
Nevím, co znamená DNS 1 ... DNS 4, protože nic takového se nenastavuje. Ale hádám, že jde spíše o záznam NS (nameserver). Toto je však ale záležitost registrátora, odkud máš tu doménu. Navíc by měl být již od základu vyplněn. Pokud by šlo o něco jiného, pak tě to nezajímá.
K propojení stačí jen ten CNAME záznam, případně ještě A záznam. Nic víc. Akorát to ještě nastavit v administraci tady na WZ.
popíšem situáciu, mám doménu napr. "xyz.sk", ku ktorej bol priradený platený webhosting. k tejto doméne boli priradené príslušné DNS NS záznamy, ktoré sú zapísané v SK-NIC.

rozhodol som sa pre priradenie freehostingu, konkrétne xf.cz k mojej doméne yxz.sk. na stránke wz.cz sa píše o zmene DNS záznamov A a CNAME.

záznamy som zmenil. žiadna zmena hostingu nestala, lebo DNS NS záznamy stále odkazú na platený webhosting. správca domény uvádza, že nejaké DNS NS záznamy musia byť uvedené. na wz.cz nie sú za účelom priradenia domény 2. radu uvedené žiadne DNS NS záznamy, ktorými by som mohol zmeniť tie, na základe ktorých sa mi na doméne xyz.sk načítava obsah z plateného webhostingu.
DNS NS záznamy jsou definice nameserverů, kde jsou vlastní DNS záznamy uloženy. Webzdarma neposkytuje vlastní nameservery (pokud je mi dobře známo), nastavení nameserverů tedy musí být provedeno podle registrátora domény -- pokud registrátor nameservery nenabízí (měl by, ale obchodní model je jejich věc..), existuje několik služeb, které nameservery zdarma poskytují (na kolik jsou důvěryhodné je otázka, ale každopádně to funguje).

Relevantní jsou tak jenom A a CNAME záznamy (případně AAAA).
<HTML>A v administraci xf domény jsi tu doménu II. řádu přiřadil?</HTML>