Reklama - reqesty a pomalé načítání

Mám otázky ke dvěma konkretním stránkam:
1) na www.matematika.webz.cz se dlouhodobe nezobrazuje banner - proč? je chyba v mém kodu?
2) na www.svec.vyrobce.cz se bannery chovají tak, ze Seznam.cz vyřadil stránku z vyhledávání. S adblockem má stránka 18 požadavků a načte se za sekundu, bez adblocku např. s bannerem http://cdn.adnxs.com/p/e0/3a/fc/1b/e03afc1bb4ddc12bdfd594c9d368cd10.swf stahůje 55 požadavků (tj. 3x víc) a donačte se až za 7 sekund + bannery pravidelně znemožňují "zelenou ve validátorech".
Lze reklamy nějak ošetřit/opravit, aby se chovali korektněji? (generovaly meně reqestů)
Doplneni: povedlo se mi kontaktovat technickou podporu Seznam.cz a dovedel jsem se, ze Webzdarma.cz blokuje jejich robota... Proto stranka www.svec.vyrobce.cz na Seznam.cz neni k nalezeni. Co je na tom pravdy? Odezva serveru v poslednich dnech trochu vazne (pomale nacteni stranky) + problem s reklamnimi bannery.. Co se deje? Jsou chyby v mých kodech, nebo je jiny technicky problem?
V prispevcich mam hrubky a preklepy, a proto mozna neprisla zadna reakce.

Vlakno, prosim, VYMAZAT a zapomenout :-)
Z řad normálních uživatelů odpověď nečekej. A od webzdarma záleží na nich. Ale většinou to nějaký čas trvá.

1) Kódově tam reklama je, ale asi nějaká špatná. Buď bych to nechal tak, nebo zkusil nahrát novou reklamu.

2) Toto je právě dotaz na WZ. Ovšem otázkou je nakolik do toho může WZ kecat. Je možný, že následné requesty už jdou mimo kontrolu WZ. Uživatel s tímto nic nenadělá, protože to jde mimo něj.

Blokace u Seznam.cz je podle mě blbost. Ostatně co také čekat od Seznamu. To by se musely blokovat všechny WZ stránky, tudíž by tyto stránky na Seznamu ani nebyly. Moje stránka na Seznamu je. Jediná možnost je akorát, že Seznam není schopen za daný čas stránku načíst - pomalá odezva. Tudíž nemůže stránku indexovat. Jenže to není blokace, ale timeout.