Během připojování k databázovému serveru došlo k chybě

Dobrý den,
nemůžu se přihlásit na své webové stránky, jedná se o výpadek na Vaší straně? Předem děkuji za odpověď
Opět dobrý den,
trošku jsem hledal na fóru podpory a došel jsem k závěru, že výše zmiňovaný výpadek bude nejspíše zapříčiněn vytížením wordpressu a mysql.

V této souvislosti někteří diskutující často doporučují přechod na SQLite. Bohužel nemám s tímto krokem žádné zkušenosti. Nemáte někdo prosím odkaz na nějaký návod? Uvítal bych češtinu, ale budu samozřejmě vděčný i za informace v anglickém jazyce. :)
Opět dobrý den,
tak již dva dny zkouším rozběhnout SQlite databázi pro můj wordpress a výsledky nejsou příliš uspokojivé.

Vyzkoušel jsem dva pluginy ze stránek wordpressu a nepodařilo se mi rozběhnout ani jeden.

Aktuálně jsem ve fázi, kdy mám naistalovaný wordpress s pluginem SQlite integration http://wordpress.org/plugins/sqlite-integration/ ale neustále mi vyhazuje dvě chybové hlášky viz. klikatelný odkaz vedle mojeho jména.

Koukal jsem na ty dva řádky, ale mé znalosti této problematiky nejsou dostatečné k odhalení problému :(

Pro doplnění informací, pří instalaci wordpress vytvořil adresář "database" (chmod 707) a v něm soubor ".ht" (chmod 644).

Jednoznačně jsem v koncích. Zkoušel jsem vygooglit maximum informací, ale nikdo výše zmiňované chybové hlášky nikdy, nikde neřešil.

Vím, že Kit tady velmi často odkazuje na manuál k PDO, ale rozsah informací, jež bych musel vzhledem k mé angličtině vstřebat mi připadá příliš obsáhlý. :/

Jestli máte někdo jakokoliv konstruktivní radu, vyzkouším. Předem děkuji za ochotu.